Verken boekhoudprogramma Dexxter nu ook zonder ondernemingsnummer

Inhoudstabel

Kriebelt het om te ondernemen, maar ben je je nog wat aan het informeren? Voortaan kan je ook zonder ondernemingsnummer al een account maken op boekhoudprogramma Dexxter. 

Boekhoudprogramma voor de eenmanszaak

Dexxter is de boekhoudtool voor een ondernemer met een eenmanszaak die zelf zijn boekhouding in handen wil nemen. Als student-zelfstandige, bijberoeper of hoofdberoeper, Dexxter staat voor je klaar!

Heel wat mensen met een ondernemende mindset starten hun activiteiten vanuit een hobby of zelfs een passie. De stap naar ondernemerschap laat vaak echter op zich wachten omdat de hoge boekhoudkost het niet mogelijk maakt deze randactiviteiten rendabel te maken. We merken dat dit verandert door Dexxter!

Ontdek het 30 dagen gratis

Meer en meer durven kleine ondernemers wél de stap zetten omdat blijkt dat boekhouding makkelijk en goedkoop kan. Daarom kan je voortaan al een testaccount maken zonder een ondernemingsnummer om te kijken of het iets voor jou is.

Opgelet: je kan pas echte en correcte verkoopfacturen uitsturen wanneer je ook een ondernemingsnummer hebt toegevoegd.

Zo start je als bijberoeper.

Het verhaal achter Dexxter

We zijn ontstaan als een boekhoudprogramma op maat van student-ondernemers en bijberoepers. Het verhaal van die prille start tot en met ons 1-jarig bestaan, kan je hier terugvinden.

Ook onze partner Acerta heeft een artikel geschreven ‘oud student-ondernemers die een boekhoudapp hebben gemaakt voor student-ondernemers en bijberoepers‘. Daarin hebben we het over waar we vandaan komen, waarom we Dexxter hebben gemaakt en waar we naartoe willen!

Sinds dan zijn er heel wat successen bijgekomen: onze 1000ste gebruiker, onze samenwerking met de raccoons-groep, het succesvol ophalen van financiering via de OECO-groep, een succesvolle campagne via Winwinner

Dexxter ontdekken?

Wil je graag ontdekken wat Dexxter allemaal te bieden heeft voor een eenmanszaak?

We zijn dé boekhoudtool voor de Belgische eenmanszaak die zelf zijn boekhouding in handen wil nemen.

Start vandaag je gratis proefperiode. Zo kan je rustig al onze functionaliteiten te ontdekken, inclusief je eigen, op maat gegenereerde fiscale tijdlijn. Zo zie je alle fiscale deadlines die relevant zijn voor jou als ondernemer met een eenmanszaak!.

Heb je nog specifieke vragen? Dat is perfect normaal, veel van je collega ondernemers trouwens!

Net daarom hebben we in Dexxter ook een community gebouwd. Dat is een plaats in de applicatie waar ondernemers vragen kunnen stellen en antwoorden kunnen krijgen van andere ondernemers, samen sparren om zo tot oplossingen te komen.

Daarnaast hebben we ook leercentrum ter beschikking Dexxter, boordevol content, video’s, cursussen …

Je staat er niet alleen voor als (startende) zelfstandige, laat dat duidelijk zijn!


Hieronder kan je alvast een integrale demo terugvinden van Dexxter. Eentje op maat van de btw-plichtige ondernemers met een eenmanszaak:

En ook nog een demo op maat van de ondernemer met een eenmanszaak die btw-vrijgesteld of niet btw-plichtig is:

Artikel delen

Artikel delen

Begrijpbaar en betaalbaar zélf boekhouden

Zelf boekhouden hoeft niet moeilijk te zijn. Op voorwaarde dat je alle tools aangereikt krijgt. Met Dexxter krijg je alles in 1 platform.

Hét boekhoudplatform voor Belgische eenmanszaken

Alles wat je nodig hebt om als eenmanszaak je boekhouding zelf te doen binnen handbereik. Geen boekhouder nodig dus, maar het kan ook met boekhouder.

Pijl 1 - geel