Prijzen  🏷️

100% boekhoudkundig gerust

Één betaalbare prijs voor alle statuten. Zo verlagen we de drempel om te starten en betaal je nog steeds dezelfde prijs als jouw zaak groeit.

Jaarlijks €60 korting

student-ondernemer

180

per jaar (excl. btw)
(= €15/maand)

Bijberoeper met
eenmanszaak

180

per jaar (excl. btw)
(= €15/maand)

Hoofdberoeper met
eenmanszaak

180

per jaar (excl. btw)
(= €15/maand)

Accountants of adviseurs

Gratis

Als accountant of adviseur is Dexxter gewoon gratis.

Alles in 1 platform  ⚒️

Alles wat je nodig hebt om als eenmanszaak je boekhouding zelf te doen binnen handbereik.

Facturen & offertes

Verstuur ze in enkele klikken via handige templates. 

Uitgaven beheren

Al je kosten altijd correct ingegeven. Foto’s van bonnetjes via de app.

Belastingen

Je belastingaangiftes automatisch in orde. Dien ze in max. 3 minuten in.

Altijd overzichtelijk

Altijd vat op je cijfers. Mis geen deadline dankzij jouw persoonlijke tijdlijn.

Stel je vragen

Stel al jouw vragen in onze top community of bekijk onze video’s in het leercentrum.

Niet tevreden? Geld terug!

Blijkt Dexxter toch geen match? Dan kan je binnen de 60 dagen na het afsluiten van een jaarabonnement je geld terug vragen. We vragen enkel om je reden kenbaar te maken.

Verstuur vandaag nog je eerste offerte met Dexxter

Eenmanszaken 🩵 Dexxter

Je hoeft ons niet te geloven. Geloof liever wat 5.000+ Belgische eenmanszaken over Dexxter te vertellen hebben.

Simulator 🧮

Bereken hoeveel jij bespaart met Dexxter in tijd & euro's

Dat een boekhouder veel geld kost, is een open deur intrappen. Als eenmanszaak betaal je jaarlijks soms zelfs meer dan €2.000 per jaar. Aan de hand van enkele vragen berekenen we hoeveel jij bespaart als je je boekhouding via Dexxter doet.

FAQ 🤔

Veelgestelde vragen over belastingen

Dexxter is dé rechterhand voor iedereen met een eenmanszaak.
Zowel voor bijberoepers, student-ondernemers en hoofdberoepers zijn er pakketten op maat. Vennootschappen en andere ondernemingsvormen ondersteunen we niet.

Ja! Als je met Dexxter start bij het begin van een nieuw boekjaar, hoef je niets te doen.
Indien je in het midden van een boekjaar start met Dexxter of overstapt van een ander platform, kan je je boekhoudkundige documenten eenvoudig toevoegen via ‘historische data’. Zo heb je altijd het hele boekjaar in Dexxter, handig om bijvoorbeeld je klantenlisting of personenbelasting in te dienen.

Zeker! Meer zelfs, we hebben het account van je accountant helemaal gratis gemaakt. Via een eenvoudige klik op de knop kan je je accountant uitnodigen om een kijkje te nemen in je dossier.

Nee, omdat we er bij Dexxter in geloven dat je je administratie 100% in eigen handen kan nemen. Maar dat neemt niet weg dat je soms even beroep wil doen op een professionele, externe kijk van een accountant, vandaar dat we hebben voorzien in een 100% gratis account voor accountants. 

Veel zelfstandigen opteren om één keer per jaar een adviesgesprek aan te gaan met hun accountant. Met Dexxter ben je hierop maximaal voorbereid en dat zal ook je accountant appreciëren.

Zeker en vast! Je administratie 100% in eigen handen, van start tot finish, dat is ons doel! Inclusief btw-aangifte, IC-listing, klantenlisting, personenbelasting, sociale bijdragen, blogposts en veel tips & tricks!

Als je alles volgens de regels doet, hoef je ook geen fiscale controles te vrezen. Een fiscaal controleur kan bovendien al jouw documenten terugvinden in Dexxter en zo zijn controle aanvatten. Via een csv-bestand kan je daarnaast in één klik al je boekingen downloaden en je facturen in pdf-formaat raadplegen.

Zo’n fiscale controle wordt altijd op voorhand aangekondigd, dus je kan steeds beroep doen op een accountant om je op dat moment bij te staan.

In België moeten fiscale documenten tot 10 jaar worden bijgehouden. Je kan deze zelf downloaden en opslaan, maar ook Dexxter houdt alles 10 jaar voor je bij. Ben je bang om fouten te maken wanneer je je boekhouding zelf doet? Geen paniek, vergissen is menselijk en dat weet ook de fiscus! Bovendien is er ook de Dexxter-community waar je terecht kan met je vragen.

Student-ondernemer → eenmanszaak in bij- of hoofdberoep

Als je na je studies blijft ondernemen, kan je gewoon blijven verder werken met Dexxter. 

Eenmanszaak in bij- of hoofdberoep → vennootschap

Ondernemers met een vennootschap kunnen we alleen maar aanraden om beroep te doen op een accountant, aangezien hier het aspect vennootschapsbelastingen speelt. Om offertes en facturen te maken kunnen zij perfect beroep doen op Dexxter. 

Ik stop als ondernemer

Je kan al je boekhoudbestanden via een csv-bestand downloaden uit Dexxter. Zo heb je alles bij de hand wanneer je ooit een fiscale controle krijgt. Wil je na een tijdje weer opstarten? Dan kan dat zeker en vast! Je hoeft enkel je account te heractiveren.

Met vragen over de werking van Dexxter kan je terecht bij onze support. 

Voor eerder boekhoudkundige vragen kan je beroep doen op de Dexxter-community of op een accountant.

Dan val je terug op een kijk-versie van Dexxter. In deze kijk-versie heb je bijvoorbeeld nog de mogelijkheid om je gegevens te downloaden, maar evengoed kan je jouw account en gegevens moeiteloos verwijderen. We hopen uiteraard dat je Dexxter wil blijven gebruiken. Na toevoeging van je betalingsgegevens ben je definitief vertrokken!