Mag ik als zelfstandige met ecocheques betalen?

Mag ik zakelijke uitgaven met ecocheques betalen?
Inhoudstabel

Dus je bent een zelfstandige (in bijberoep) en je krijgt eco-, consumptie- of maaltijdcheques van je werkgever? Of je bent pas zelfstandig geworden en hebt er nog liggen van je vorige werkgever? Dan vraag je je misschien af: kan ik deze gebruiken voor mijn zaak? In dit artikel krijg je antwoord op al deze vragen!

Ecocheques gebruiken voor beroepskosten

Het gebruik van ecocheques voor zakelijke uitgaven is perfect mogelijk. Stel je voor, je wilt een nieuwe laptop kopen en je hebt ecocheques die je wilt gebruiken. Goed nieuws, dat kan! Voor de fiscus maakt het namelijk helemaal niet uit welk betaalmiddel je gebruikt in een eenmanszaak. Of je nu cash, met een kaart, met ecocheques, of zelfs met ruilhandel wilt betalen, het is jouw keuze. Hoewel we ruilhandel uiteraard niet echt aanbevelen?

Het beheren van ecocheque uitgaven

Het beheren van (eco-cheque) uitgaven was nog nooit zo gemakkelijk als met het all-in-one boekhoudplatform Dexxter! Optimaliseer je boekhouding en vergeet geen enkele uitgave.
Stop je bonnetjes in Dexxter hoe jij dat wil (mail, app, pc).

Dexxter is speciaal gemaakt voor Belgische eenmanszaken, omdat wij erin geloven dat zelf boekhouden echt niet moeilijk hoeft te zijn.

Tips template 22

Tip:

Probeer Dexxter gratis uit via onze proefperiode van 30 dagen!

Artikel delen

Artikel delen

Eenvoudig ingeven en beheren van je uitgaven

Optimaliseer je boekhouding en vergeet geen enkele uitgave. Foto’s van bonnetjes kan je zelfs inscannen via onze app.

Uitgaven beheren was nog nooit zo eenvoudig

Dexxter zorgt mee voor het goede beheer van je zaak. Zo sporen we automatisch foutjes op en geeft het platform automatisch advies. 

Pijl 1 - geel