Community 🤼

Degustaties klanten op café/restaurant

YDW-VDV

Dag iedereen,

deel van mijn activiteitenpakket houdt in dat ik culinaire rondleidingen organiseer – waarbij er al eens een drankje of hapje wordt besteld voor klanten.

Nu lees ik dat restaurantbezoeken met klanten vaak maar 69% inbrengbaar zijn, of zelfs helemaal niet. Kan iemand me hier even wegwijs in maken?

Mvg
Yves

  • Ik zou het inderdaad 100% inbrengen, misschien niet onder restaurantkosten maar maak een kostencategorie: “culinaire rondleidingen”. Het zakelijke percentage kan in dit geval hoger zijn dat 69%, bijvoorbeeld 100%

    Groetjes Louise
    www.ticenits.be

Delen

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

⚠️ deze antwoorden zijn niet altijd geverifieerd.

Stel je vraag in de community

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

Pijl 1 - geel

Helaas! Onze community is momenteel enkel toegankelijk voor mensen die een proefperiode op Dexxter starten