Waarom investeren in Dexxter en hoe werkt het?

Inhoudstabel

We hebben het gevoel dat we met Dexxter grootse dingen kunnen doen, maar het ontbreekt ons voorlopig nog aan voldoende middelen. Daarom gaan we proberen om samen met WinWinner €100.000 tot €200.000 op te halen in de vorm van leningen bij particulieren of bedrijven. 

Maar waarom zou je ons geld lenen?

Eerst en vooral hebben we het gevoel beter en beter te begrijpen hoe we de ondernemers in België het best kunnen helpen met hun boekhouding. Waarom denken we dat? 

Ons bereik groeit
Eind april werd het 1000e proefabonnement geactiveerd en intussen is de kaap van de 1500 in zicht. We groeien goed, al mag het altijd sneller!

50% conversieratio
1 op 2 proefaccounts wordt omgezet in een betalend abonnement. Dat is best een mooi cijfer, we doen er alles aan om dat nog hoger te krijgen.

Positieve klantenfeedback
We ontvangen heel wat positieve feedback van onze gebruikers, via mail, Google en Facebook. Het zijn die reacties die ons motiveren om van Dexxter een succesverhaal te maken!Ontdek de opties op WinWinner

Wat gaan we met dat geld doen?

Frans en Engels
Na de zomer willen we in de drie landstalen beschikbaar zijn.

Uitbreiding markt
Naast studenten en bijberoepers, willen we op termijn ook hoofdberoepers met een eenmanszaak helpen. We merken dat ook zij moeilijker en moeilijker een (betaalbare) boekhouder vinden. 

Mobiele applicatie
Binnenkort kunnen Dexxter-gebruikers ook vanop hun smartphone hun onderneming runnen.

Sales & marketing
In België is nog te weinig bekend dat je zelf je boekhouding kan doen als eenmanszaak. Bovendien, hoe meer Dexxter-gebruikers, hoe toegankelijker de prijs voor kleine ondernemers kan blijven!

Om dit allemaal waar te maken zijn we ook volop bezig met mensen te zoeken die graag impact hebben met hun job. Bekijk hier onze lopende vacatures.

What’s in it for you?

Als je gelooft in ons plan van aanpak, dan kunnen we voor een win-win gaan, je kan ons namelijk een duwtje in de rug geven via een winwinlening of een crowdlening.


Bekijk de opties

WinWinner specificatieslening

DISCLAIMER: wees je bewust dat investeren ook risico’s verbonden zijn!
Meer info hierover op de site van WinWinner.

Artikel delen

Artikel delen

Begrijpbaar en betaalbaar zélf boekhouden

Zelf boekhouden hoeft niet moeilijk te zijn. Op voorwaarde dat je alle tools aangereikt krijgt. Met Dexxter krijg je alles in 1 platform.

Hét boekhoudplatform voor Belgische eenmanszaken

Alles wat je nodig hebt om als eenmanszaak je boekhouding zelf te doen binnen handbereik. Geen boekhouder nodig dus, maar het kan ook met boekhouder.

Pijl 1 - geel