€25 korting dankzij jouw vriend(in)!

Eén van onze 1.000 gebruikers denkt dat jij je boekhouding beter zelf kan doen met Dexxter.

Dankzij jouw vriend(in) ben je voor €155 excl. btw (i.p.v. €180 excl. btw) een heel jaar boekhoudkundig in orde als eenmanszaak. En dat op een eenvoudige en begrijpbare manier!

(proefperiode stopt automatisch, geen kredietkaart vereist)
Refer-a-friend

Al 1.000+ ondernemers gingen je voor

Tarik Menhbi
Tarik Menhbi
www.hetzilveratelier.be (juweelontwerper)
Read More
Toen ik nog bij een boekhouder zat had ik minder zicht op mijn boekhouding. Ik had niet het gevoel een goed zicht op mijn opbrengsten en kosten te hebben en alles goed te begrijpen. Door in Dexxter zelf eenvoudig mijn boekhouding te doen, heb ik een veel beter overzicht. Het kost me een klein beetje meer tijd om mijn boekhouding zelf te doen, maar dat is het meer dan waard. Als ik ergens vastzit, dan kan ik meestal rekenen op de community of het leercentrum.
Anouk Peeters
Anouk Peeters
www.studioartio.be (webdesign)
Read More
Dexxter is voor mij als eenmanszaak een perfecte oplossing. Het is enorm gebruiksvriendelijk, je hebt een goed overzicht van je financiën én het is goedkoper dan mijn boekhouder. Een extra troef is de ingebouwde leeromgeving. Je kan je vraag stellen in de community of een antwoord zoeken in het uitgebreide leercentrum. Bij extra support krijg je snel en vriendelijk antwoord. Ik ben fan!
An Van Damme
An Van Damme
www.anvandamme.be (facilitator)
Read More
Eerder werkte ik met een boekhouder, maar ik vind Dexxter veel aangenamer. Dankzij de duidelijke interface en de vele filmpjes ben je er vrij snel mee weg. Doordat ik inkomsten en uitgaven zelf kan inboeken, is het veel overzichtelijker voor mij, zodat ik minder geneigd ben om dit uit te stellen tot het einde van het kwartaal en kost het me minder tijd dan vroeger. Een btw-aangifte doen neemt amper 5 à 10 minuten in beslag. Ook fijn dat Dexxter me vertelt als ik iets in orde moet brengen. Niets dan lof!
Previous
Next

Zo werkt het...

  1. Maak een gratis proefaccount (stopt automatisch na 30 dagen, geen zorgen).
  2. In stap 2 van de registratie, na het bevestigen van je e-mailadres, krijg je het volgend scherm (zie afbeelding) te zien.
  3. Vul REF25 in bij ‘actiecode’.

  4. Bij ‘Van waar ken je ons’ vul je in: REF + (voornaam doorverwijzer) + (familienaam doorverwijzer) + (e-mailadres doorverwijzer) Bv. REF Stan De Pauw stan@dexxter.be

  5. Wanneer je een betalend jaarabo neemt, zal jij €25 korting krijgen. Op het einde van de maand storten we ook €25 naar jouw vriend(in).
Refer-a-friend (promocode)

En als je tevreden bent, verwijs op jouw beurt gerust andere ondernemers door en verdien een extra centje. Er zijn geen limieten, dus laat je volledig gaan!

Wist je trouwens dat nu het ideale moment is om over te stappen?

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Zelf boekhouden, maar niet alleen!

Het is logisch dat je heel wat vragen hebt over boekhouding en ondernemen. Je staat er dan ook niet alleen voor.

  • Alle termen worden in mensentaal uitgelegd.
  • Via de zoekbalk in ons leercentrum vind je het antwoord dat je zoekt.
  • Via de Support krijg je snel antwoord op alle technische vragen.
  • In de Dexxter-community kan je vragen stellen aan de andere Dexxter-gebruikers.
  • Wil je veel zelf doen, maar wil je af en toe advies? Contacteer één van de Dexxter-adviseurs of geef je eigen boekhouder gratis toegang!

Na de proefperiode kost Dexxter €20 per maand excl. btw. Als je meteen voor een heel jaar betaalt, krijg je €60 korting, wat neerkomt op €180 of €15/maand excl. btw.
Veel succes!