Boekhouden voor starters in België 🇧🇪

Starten met ondernemen? Doe je boekhouding met Dexxter

Als je start met ondernemen wil je liefst zo weinig mogelijk tijd en geld besteden aan je administratie. Gelukkig kun je met Dexxter je boekhouding gemakkelijk en betaalbaar zelf doen.

Pijl 1 - geel

Waarom zou je zelf je boekhouding doen?

Voor €180 excl. btw ben je een heel jaar boekhoudkundig in orde.

Weinig tijd

Weinig tijd

Facturen maken kost ongeveer 1’ en een aangifte is in minder dan 3’ in orde.

Meer gemoedsrust

Meer gemoedsrust

Mis geen enkele deadline dankzij de tijdlijn en reminders.

Meer inzicht

Meer inzicht

Zie in 1 oogopslag hoeveel je nog moet ontvangen en betalen.

Meer begrip

Meer begrip

Geen voorkennis nodig, maar je zal beter leren begrijpen hoe boekhouding werkt

Dexxter is er voor alle starters

Dexxter is interessant voor alle eenmanszaken in België. Of je nu aan de slag gaat als advocaat, communicatiespecialist, IT-specialist of zelfstandig verkoper, je bent op de juiste plek!

Fototoestel fotograaf

Foto- en videografen

Lamp Marketeer

Marketeers

Huis makelaar

Makelaars

Computer IT-specialst

IT-professionals

Meetlint Architect

Architecten

5/5

Zelfs ik kan hiermee werken. Ik wist niks van boekhouden af en via korte instructies wordt het mega duidelijk! Communicatie met de makers van de app is zó gemakkelijk. En zoooo veel geld uitgespaard! Had ik hen maar eerder leren kennen...

4.5/5

"Toen ik begon als student-zelfstandige, heb ik een abonnement op Dexxter genomen voor mijn boekhouding. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van die beslissing! Ondertussen ben ik zelfstandige in hoofdberoep en ook daarin blijft Dexxter mij perfect ondersteunen. Een echte aanrader!"

5/5

"Zeer gebruiksvriendelijk en zalig voor iedere zelfstandige of ondernemer die zich liever focust op zijn activiteiten als ondernemer dan op zijn boekhouding. Dexxter neemt alles voor je in handen en zorgt voor een feilloze, overzichtelijke en betaalbare boekhouding."

Alles in 1 platform  ⚒️

Volledig boekhoudkundig in orde


Meestal start je als ondernemer door een eenmanszaak op te richten, waardoor je je boekhouding volledig zelf kunt doen. Foutjes worden automatisch gecorrigeerd waardoor je geen boekhouder nodig hebt. Door Dexxter te gebruiken ga je 100% in orde zijn met je administratieve verplichtingen.

Pijl 1 rood

Dexxter in 't kort

6 Videos


De voordelen van Dexxter

Leer zelf je boekhouding doen

Jij wilt ondernemen maar je kent niet veel van fiscale verplichtingen? Laat je zeker niet afschrikken en volg de gratis cursus.

Stel vragen aan anderen
Handig overzicht van je belangrijkste cijfers

Handig overzicht van je belangrijkste cijfers

Facturen en offertes 100% in orde

Personaliseer je facturen & offertes op een eenvoudige manier in Dexxter. Voldoe automatisch aan de verplichtingen.

Professionele templates in jouw huisstijl

FAQ 🤔

Veelgestelde vragen van startende ondernemers

Zeker en vast! Dexxter is heel gemakkelijk in gebruik. Dankzij het overzicht en handige tips ben jij direct op weg om jouw eigen boekhouding te doen

Dexxter doet er alles aan om startende ondernemers te helpen, zo kun je onze gratis boekhoudcursus volgen, een webinar volgen of de demo bekijken. Bovendien kun je handige belastingstips lezen op de website. Snap je toch iets niet? Geen probleem, je kunt altijd support contacteren.

Goede vraag! Een boekhouder is vaak te duur voor startende ondernemers. Je betaalt al snel 2000 euro op jaarbasis. Bovendien weigeren boekhouders vaak eenmanszaken of hebben ze een klantenstop. Door het zelf te doen leer je bovendien heel veel over ondernemen.

Wil je toch graag samenwerken met een boekhouder? Je kunt jouw boekhouder gratis toegang geven tot jouw Dexxter account of advies vragen van onze accountants en adviseurs.

Je kan Dexxter 1 maand volledig gratis testen. Nadien kost het je 20 euro per maand of 180 euro per jaar (= 60 euro korting).

Bij Dexxter krijg je niet alleen een overzicht in- en uitgaven, maar je krijgt ook overzichtelijk te zien hoe en wanneer je je belastingsbrief moet invullen.

Bovendien moet je je geen zorgen maken over facturen, want deze kun je gemakkelijk via Dexxter opstellen. 

We sturen je een mail vanaf je bepaalde aangiftes kan indienen. Daarna krijg je nog twee reminders tot de effectieve deadline. Ook in Dexxter zelf kan je altijd een overzicht vinden van je aankomende evenementen.

Neen, Dexxter genereert automatisch al jouw aangiftes. Jij moet ze enkel nog indienen in enkele klikken. Heel eenvoudig, zelfs al ken je niet veel van boekhouding. Je kan een boekhouder wel laten meekijken, maar het hoeft niet.

Alternatieven 🔎

Wat zijn de alternatieven?

Boekhouden in Excel of Sheets is gratis, maar tijdrovend en foutgevoelig. Een boekhouder kan een goed alternatief zijn, maar is vaak duur en moeilijk te vinden, vooral voor startende zelfstandigen. Dexxter biedt overzicht en zekerheid.

Pijl 1 - groen
86 1

Excel of Sheets

Gratis boekhouden in Excel of Google Sheets kost tijd en heeft foutenrisico. 

87 1

Via een boekhouder

Werken met een boekhouder is duur en niet makkelijk te vinden, vooral voor starters.

Gemiddeld 4,9 / 5 ⭐ op Google

Dit zeggen 1.500+ eenmanszaken zoals jou over ons

Je hoeft ons niet te geloven. Geloof liever wat andere Belgische ondernemers over Dexxter te vertellen hebben.

Reviews


Klaar om te starten met ondernemen?

Starten met ondernemen was nog nooit zo makkelijk! Wat houdt jou tegen om het te proberen?

Niet tevreden? Geld terug!

Blijkt Dexxter toch geen match? Dan kan je binnen de 60 dagen na het afsluiten van een jaarabonnement je geld terug vragen. We vragen enkel om je reden kenbaar te maken.

Niet tevreden, geld terug