Stories  🎙️

Ik begeleid vrouwen naar een hoofd, een leven en een lichaam waarin ze zich goed voelen

“Ik startte She Blooms in september 2022, als deeltijdse job. Van 2015 tot 2018 was ik al voltijds diëtiste, maar in september 2022 voelde ik me klaar om verder te gaan met een gelijkaardige business. Dit ging deze keer met meer zelfvertrouwen. Ik begeleid vrouwen naar een hoofd, een leven en een lichaam waarin ze zich goed voelen. Dit doe ik via stresscoaching, yogalessen, workshops en binnenkort ook online cursussen.

Mijn onderneming en ik vallen eigenlijk heel erg samen, en daarmee bedoel ik niet dat ik continu werk. Wat ik wél bedoel, is dat ik ook in mijn vrije tijd veel lees over welzijn, zelf yogalessen volg of veel afspreek met andere vrouwen.”

Anke Verstraeten 2

Een weg met ups en downs

“Ondernemen is sowieso een weg met ups en downs; het ene moment ben je super dankbaar voor alle leuke projecten en voor het feit dat je je tijd zelf kan indelen, maar het andere moment voel je paniek over je financiële situatie. De uitdagingen op zulke momenten zijn beseffen dat een onderneming traag groeit, en blijven geloven in jezelf. Ook doe ik enkele projecten die wat extra geld binnenbrengen, waardoor de stress voor mijn financiële situatie vermindert.

Mijn volgende mijlpaal? Ik zou graag mijn eerste online product lanceren tegen de zomer. Ik volg hier momenteel een specifiek ondernemerstraject voor.”

Anke Verstraeten 3

Tips van Anke

“Om af te sluiten heb ik nog een paar tips voor andere starters. Ten eerste houdt ondernemen next level persoonlijke groei en stressmanagement in. Leer jezelf dus goed kennen, zodat je aan je eigen knoppen kan draaien en je je ondernemersvuur brandend kan houden. Ondernemende vrouwen zijn heel welkom bij mij, om hier meer over te leren in een coachingstraject. 

Ten tweede raad ik Dexxter aan als boekhoudtool. Ik gebruik Dexxter sinds de start van mijn onderneming. Bij mijn vorige onderneming had ik een boekhouder, maar Dexxter is voor mij een veel betere oplossing aangezien ik graag weet wat er gebeurt in mijn boekhouding. Persoonlijk vind ik het gek hoe weinig startende ondernemers met hun eigen cijfers bezig zijn. 

Met Dexxter heb ik dus zelf een veel beter zicht op wat er gebeurt, maar leer ik ook bij over de financiële kant van ondernemen. Daarnaast investeer ik mijn geld tijdens de startperiode liever in andere zaken dan een dure boekhouder, zodat mijn business de juiste richting uit kan groeien.

Ondertussen begeleidde ik al een vriendin bij de opstart van Dexxter. En wanneer ik startende ondernemers begeleid tijdens stresscoaching, help ik hen met plezier ook bij het opstarten van de tool.”

Artikel delen

Story delen

Anke Verstraeten
stresscoach

Klant van Dexxter sinds:

01/10/2022
🌐 https://sheblooms.be/

Ook zelf boekhouden met Dexxter?

Alles wat je nodig hebt om als eenmanszaak je boekhouding zelf te doen binnen handbereik. Geen boekhouder nodig dus, maar het kan ook met boekhouder.

Pijl 1 - geel