Stories  🎙️

Elke vezel in mijn lijf schreeuwde dat ik dit moest doen

“Ik geloof dat een stem een verschil kan maken. Ik wil meer warmte brengen in de wereld van bedrijven en organisaties. Door écht te luisteren en mijn warme stem te verlenen, breng ik, als stemactrice en voice-over, hun verhaal met het juiste gevoel, zodat ze écht kunnen verbinden met hun publiek.

Hoe ik mijn onderneming startte? Door vier jaar geleden als vrijwilliger voor Luisterpunt te gaan inlezen is de bal aan het rollen gegaan. Elke vezel in mijn lijf schreeuwde dat ik dit moest doen! Zo ben ik in januari 2022 via Starterslabo gestart, en sinds 1 juli 2023 ben ik volledig zelfstandig in hoofdberoep.”

Annelies Gilbos 2

Ups en downs

“Onder de vleugels van Starterslabo voelde ik me veilig, maar nu moet ik het “alleen” zien te doen. Gelukkig heb ik wel heel wat mensen waarbij ik terecht kan voor advies. 

Als zelfstandig ondernemer en btw-plichtige ben ik trouwens gewoon meteen met Dexxter gestart. Dexxter is heel eenvoudig in gebruik en je hebt een goed overzicht van je financiën waardoor je beter kan ondernemen.

Natuurlijk heb ik, net zoals iedereen, ook wel eens ups en downs. Het is hierbij belangrijk om te blijven kijken naar hoe je er uit leert. In het werk is elke dag je doelen voor ogen blijven houden een ware opgave. Er is zoveel te doen, en zo weinig tijd. De combinatie met het gezin is daarbij niet altijd makkelijk.”

Annelies Gilbos 3

Grote dromen

“Wat mijn volgende mijlpalen zijn? Ik zou graag wat meer naamsbekendheid krijgen als stemactrice en daardoor mijn klantenbestand en dus ook mijn omzet kunnen vergroten. Audiogidsen en documentaires inspreken staan ook nog absoluut op mijn bucketlist als voice-over en ik hoop ooit eens aan een (animatie)film te kunnen meewerken.”

Durven springen

“Als ik één tip kan meegeven; volg je hart en durf te ondernemen! De grootste fout die ik maakte, en nog steeds durf te maken, is een idee hebben en het niet uittesten. Ik moet erover waken om mijn drang naar perfectionisme aan de kant te zetten en vertrouwen te hebben in mijn opgebouwde expertise en beschikbare diensten.

Stretch jezelf ook een beetje; kom uit je comfortzone, maar onderneem op een manier waar jij je goed bij voelt. In het contact met je klanten, in je online aanwezigheid, in je strategische beslissingen… in alles. Blijf trouw aan jezelf!”

Artikel delen

Story delen

Annelies Gilbos
stemactrice

Klant van Dexxter sinds:

01/07/2023
🌐 https://anneliesgilbos.be/

Ook zelf boekhouden met Dexxter?

Alles wat je nodig hebt om als eenmanszaak je boekhouding zelf te doen binnen handbereik. Geen boekhouder nodig dus, maar het kan ook met boekhouder.

Pijl 1 - geel