Stories  🎙️

Ik heb een nieuwe machine op het oog, maar die kost €16.000

Louise Dillen - klantverhaal

“Mijn vriendin en ik wilden altijd ondernemen. Toen zij tijdens Corona een toffe illustratie tekende, dachten we dat het leuk zou zijn om die op sokken en t-shirts te zetten en te verkopen.

Helaas waren geborduurde sokken behoorlijk duur en hadden de meeste websites een hoge MOQ. We besloten dan maar de handen uit de mouwen te steken en zelf te leren borduren. Een hele leuke hobby,  maar ook heel tijdrovend: handgeborduurde items nemen vaak meer dan 10 uur in beslag.

We bleven maar aanvragen krijgen maar hadden de tijd niet om deze af te werken, dus we besloten dat het tijd was voor de volgende stap: een borduurmachine en borduurprogramma kopen.

Drieduizend euro armer, maar met enorm veel motivatie gingen we ervoor. Het was een vak met een steile leercurve, maar ontzettend interessant. Kort daarna lanceerde ik ook onze eerste website: www.ticenits.be

Gepersonaliseerde geborduurde items

“Voor Tice Nits borduur ik kleding en accessoires voor particulieren, jeugdbewegingen en bedrijven. Alle items zijn volledig personaliseerbaar waardoor klanten echt origineel kunnen zijn. Ik werk altijd met kwalitatieve en duurzame kleding. Zo heb ik al geborduurd op truien, t-shirts, totebags, dekentjes, schorten …

Ik denk dat de persoonlijke aanpak van Tice Nits echt het verschil maakt. Mensen kopen bij een small business en niet bij een multinational. Daarnaast probeer ik mij ook in de zetten voor het goede doel. Zo steun ik onder andere Armoede Maakt Moedeloos.”

Reizen & ondernemen combineren

“Ik ben veel in het buitenland waardoor ik Tice Nits tijdens die maanden wat op een lager pitje moet zetten. Ik hou ervan om mij met heel veel verschillende dingen bezig te houden: reizen, reizen begeleiden, snowboarden, skaten, met vrienden afspreken… Achteraf moet je dan wat meer moeite doen om opnieuw klanten te vinden.

De kick die je krijgt wanneer je dan opnieuw een sale maakt is ongelofelijk. Het is ook ontzettend leuk om te beseffen hoeveel ik al heb bijgeleerd door te ondernemen. Omdat je het alleen doet, moet je van alle markten thuis zijn.”

Nog even sparen…

“Ik heb 2 grote doelen. Eerst en vooral zou ik graag willen dat meer mensen Tice Nits vinden via Google, om zo mensen te bereiken ver buiten mijn eigen cirkel. Mijn tweede doel is een nieuwe machine kopen. Ik heb mijn oog op eentje, maar die kost €16.000. Nog even sparen dus…”

Artikel delen

Story delen

Louise Dillen
marketeer & borduurder

Klant van Dexxter sinds:

05/07/2023
🌐 https://www.ticenits.be

Ook zelf boekhouden met Dexxter?

Alles wat je nodig hebt om als eenmanszaak je boekhouding zelf te doen binnen handbereik. Geen boekhouder nodig dus, maar het kan ook met boekhouder.

Pijl 1 - geel