Stories  🎙️

Het ondernemen zelf is altijd vrij vlot gegaan, al mag je niet vergeten dat er veel verantwoordelijkheid bij komt kijken

“Ik startte mijn onderneming, Scribewave, als student-zelfstandige in oktober 2018. Scribewave is een online SaaS-platform dat automatisch spraak omzet in tekst. 

Wat ons onderscheidt van de meeste alternatieven, is onze ondersteuning voor een verscheidenheid aan lokale talen zoals Nederlands, Arabisch, Frans en Duits. En dat met de hoogste nauwkeurigheid die op de markt beschikbaar is! We accepteren alle audio- en videobestandsformaten, wat het eenvoudig maakt om inhoud te uploaden en te laten transcriberen. 

Daarnaast bieden we flexibele prijsplannen aan. Je kan kiezen voor een pay-as-you-go-basis of voor een van onze voordelige abonnementen. Een ander uniek kenmerk is onze gespecialiseerde, tijd gesynchroniseerde, browsergebaseerde editor. Hiermee kan je het automatisch gegenereerde transcript verder bewerken om zelfs het kleinste detail te perfectioneren. 

Tot slot bieden we de mogelijkheid om het afgewerkte transcript te downloaden in verschillende formaten zoals docx, srt en tekst. Dus, in een notendop, Scribewave biedt niet alleen geavanceerde transcriptiediensten aan, maar geeft ook de gebruiker de tools en de flexibiliteit om het eindproduct naar wens aan te passen.”

Ulysse Maes 2

Een moeilijke start

“Het starten als zelfstandige in bijberoep tijdens mijn studies ging vrij stroef; ik was als jonge student vrij “clueless” en vond niet meteen de gepaste ondersteuning. Had ik toen Dexxter gehad, met alle artikels en video’s die alles goed uitleggen, was dat een pak handiger geweest ;).

Het ondernemen zelf is altijd vrij vlot gegaan, al mag je niet vergeten dat er veel verantwoordelijkheid bij komt kijken, en dit soms op lastige momenten. 

Mijn uitdaging op dit moment is het in de lucht houden van alle ballonnetjes en ondertussen toch blijven groeien.”

Tips voor startende ondernemers

“Als eerste zou ik zeggen; informeer je op voorhand grondig. Maak bijvoorbeeld alvast een aparte bankrekening aan en zoek een ondernemingsloket dat je echt kan en wil helpen. Praat zeker ook met andere starters die een vergelijkbare activiteit hebben. 

Als tweede tip, zou ik zeker aanraden om een hogere prijs te durven vragen. Dit heeft de kwaliteit van mijn diensten namelijk sterk verbeterd. Mijn derde tip? Onderschat de verantwoordelijkheid niet die komt kijken bij het opleveren van een project! Zelf vergat ik afspraken te maken rond opvolging, waardoor ik te goedkoop werk leverde op langere termijn. Mijn laatste tip is absoluut om een duidelijk stappenplan, met een roadmap voor alle verplichtingen voor, tijdens en na het jaar, op te richten.

Daarnaast raad ik met volle overtuiging Dexxter aan als boekhoudtool. Dexxter is namelijk snel, accuraat en informatief. Een “ontzorging” die je als ondernemer toelaat om op je core activiteit te focussen!”

Artikel delen

Story delen

Ulysse Maes
SaaS developer

Klant van Dexxter sinds:

01/06/2023
🌐 https://scribewave.com/nl

Ook zelf boekhouden met Dexxter?

Alles wat je nodig hebt om als eenmanszaak je boekhouding zelf te doen binnen handbereik. Geen boekhouder nodig dus, maar het kan ook met boekhouder.

Pijl 1 - geel