Stories  🎙️

Ik restaureer Delvaux handtassen met veel passie zodat ze een mooi tweede of derde leven krijgen

“Midden juni 2023 heb ik mijn onderneming ‘Huys Delvaux’ gestart. Ik hou van vintage handtassen, en heb een enorme liefde voor die van het merk Delvaux. Ik restaureer ze met veel passie zodat ze een mooi tweede of derde leven krijgen.

Ik zie het restaureren van vintage Delvaux handtassen als een missie om deze prachtige, iconische Belgische pareltjes een nieuw leven te geven, terwijl ik tegelijkertijd duurzaamheid en stijl omarm.”

Yentl Huys 2

Alles op ’t gemakske

“Mijn avontuur als ondernemer verliep tot nu toe beter en vlotter dan verwacht. Wat ik wel nog zou willen, is wat meer tijd om aan mijn handtassen te werken, en een mooie ruimte in huis om een atelier van te maken. Wat extra volgers op Instagram mag natuurlijk ook altijd. Maar alles op ’t gemakske!”

Yentl’s advies

“Mijn advies voor andere ondernemers? Wees niet bang! Daarnaast raad ik Dexxter aan aan alle eenmanszaken. De boekhoudtool is namelijk heel gebruiksvriendelijk; alles is enorm duidelijk en in eenvoudige taal uitgelegd.”

Artikel delen

Story delen

Yentl Huys
restaurateur

Klant van Dexxter sinds:

01/06/2023

Ook zelf boekhouden met Dexxter?

Alles wat je nodig hebt om als eenmanszaak je boekhouding zelf te doen binnen handbereik. Geen boekhouder nodig dus, maar het kan ook met boekhouder.

Pijl 1 - geel