Stories  🎙️

Dries De Vis brengt nieuwe EP uit

Dries De Vis

In het kleinkunstprogramma Huisje op de evenaar brengt Dries De Vis, samen met een live-band, zelfgeschreven liedjes in het Nederlands. Denk aan luchtige teksten en catchy refreinen ondergedompeld in een badje van folk en pop.

Het woord ‘creatieve duizendpoot’ is zeker van tel voor Dries. Als kind was hij ooit Pinokkio in de gelijknamige musical, waarna hij nooit meer van het podium is afgegaan. Met verschillende bands speelt hij zowel eigen als covernummers overal in Vlaanderen, met de Gentse Feesten en AB Club als uitschieters. 

Daarnaast was Dries te zien in verschillende televisieprogramma’s, zoals Familie, Witse, Nachtwacht en Voor de leeuwen. Dries is ook een veelgevraagd stemacteur en werkte mee voor en achter de schermen bij Studio Brussel en Q-Music.

Op zijn nieuwe EP Huisje op de evenaar grijpt Dries zonder al te veel toeters en bellen terug naar wat is geweest en wat hopelijk nog zal komen. De liedjes worden aangekondigd als ‘gedachtenspinsels over zowel de grote vragen in het leven als de kleine, alledaagse dingen die ons bezighouden.’ Je kan de EP hier beluisteren.

Dries bewijst dat Dexxter ook ideaal is voor creatieve beroepen, we zijn dan ook bijzonder trots hem onder onze klanten te mogen rekenen.

Na een goed gevulde zomer langheen heel wat Vlaamse podia, staat Dries zaterdag 27 augustus op Maanrock

Artikel delen

Story delen

Dries De Vis
Zanger, (stem)acteur, creative

Klant van Dexxter sinds:

08/11/2021
🌐 https://driesdevis.be/

Ook zelf boekhouden met Dexxter?

Alles wat je nodig hebt om als eenmanszaak je boekhouding zelf te doen binnen handbereik. Geen boekhouder nodig dus, maar het kan ook met boekhouder.

Pijl 1 - geel