Stories  🎙️

Ik heb absoluut geen 9-to-5 mentaliteit

“Op 19 juli 2023 startte ik mijn onderneming op, met als doel om activiteiten in projectontwikkeling uit te bouwen. De stap kwam er in navolging van een jarenlange passie voor vastgoed, gesteund door ambitie en zin voor ondernemerschap. Eerst oefende ik mijn job als projectleider eigenlijk uit als studentenjob.

Ik werk als freelancer, waarbij ik me multifunctioneel opstel voor verschillende functies. De waarden die ik wil bieden aan klanten zijn een doelgerichte, hands-on en kwalitatieve aanpak. Hierbij heb ik absoluut geen 9-to-5 mentaliteit.”

Cedric Michiels foto artikel e1711033456900

Een vlotte start

“Mijn onderneming heeft een vlotte start gekend. Wel moest ik kennis maken met facturen opmaken, kosten bijhouden… Dexxter vergemakkelijkt absoluut het bijhouden van deze administratie. 

De boekhoudtool is namelijk eenvoudig te begrijpen en gemakkelijk te gebruiken. Je ziet alle belangrijke deadlines samen op een platform! Nog niet zo lang geleden ben ik opgestart en momenteel zijn de grootste uitdagingen eerder klantenwerving en naamsbekendheid creëren.”

Een echte waterrat

“Naast het werken voor mijn onderneming, hou ik me graag bezig met watersporten. Ik ben namelijk een echte waterrat. Op vakantie met de boot varen op de zee vind ik echt fantastisch. Zeilen, duiken, waterskiën… TOP! Daarnaast wil ik graag zo veel mogelijk reizen.”

Artikel delen

Story delen

Cédric Michiels
projectleider

Klant van Dexxter sinds:

01/08/2023

Ook zelf boekhouden met Dexxter?

Alles wat je nodig hebt om als eenmanszaak je boekhouding zelf te doen binnen handbereik. Geen boekhouder nodig dus, maar het kan ook met boekhouder.

Pijl 1 - geel