Stories  🎙️

Iedereen loopt wel is met zijn neus tegen de muur, maar tot nu toe ervaar ik het ondernemen als zeer aangenaam en uitdagend

“Door mijn passie voor juwelen richtte ik in 2021 Lua Onyx op. Het juiste juweel heeft de kracht om je uitstraling te transformeren en je persoonlijkheid te benadrukken. Lua Onyx staat voor schoonheid in eenvoud en uitingen van verfijning en tijdloze klasse, en vervaardigt juwelen met passie voor het vak en de klant!”

Nieuwe fysieke verkooppunten

“Iedereen loopt wel eens met de neus tegen de muur, maar tot nu toe ervaar ik het ondernemen als zeer aangenaam en uitdagend! Mijn volgende mijlpaal? Het toevoegen van enkele nieuwe fysieke verkooppunten zodat je naast het shoppen op de webshop ook bij een leuk boetiekje bij jou in de buurt de juwelen terugvindt!”

Margot Verhelst 2

De ideale boekhoudtool

“Voor een startende ondernemer is de kost van een boekhouder soms (te) groot. Dexxter is hier de ideale oplossing voor. Het is veel goedkoper, en met Dexxter kan je structuur aanbrengen in je papierwerk en alles op de voet volgen. Zo heb je een beter zicht op je inkomsten en uitgaven. 

Ik ben zeer tevreden over Dexxter als boekhoudtool. Het is gebruiksvriendelijk, logisch opgebouwd en heeft een zeer goede klantenservice. Momenteel gebruik ik vooral de basics, omdat ik buiten aankoopfacturen en dagontvangsten weinig moet ingeven als student-zelfstandige. Wel ben ik heel benieuwd naar de andere functionaliteiten die het platform te bieden heeft, eens ik deze wél nodig zal hebben!”

Artikel delen

Story delen

Margot Verhelst
juwelenontwerpster

Klant van Dexxter sinds:

01/03/2021
🌐 https://www.luaonyx.com/

Ook zelf boekhouden met Dexxter?

Alles wat je nodig hebt om als eenmanszaak je boekhouding zelf te doen binnen handbereik. Geen boekhouder nodig dus, maar het kan ook met boekhouder.

Pijl 1 - geel