Stories  🎙️

Ik kreeg een drang om te ondernemen en iets nieuws te creëren waarin ik mijn passie voor sport kon combineren met mijn kennis

“Get On Track is gestart in maart 2024. Na het behalen van mijn bachelor Leerkracht Lichamelijke Opvoeding, besefte ik dat mijn affiniteit met het onderwijs niet zo groot was als ik aanvankelijk dacht. Ik kreeg een drang om te ondernemen en iets nieuws te creëren waarin ik mijn passie voor sport kon combineren met mijn kennis. Zo ontstond Get On Track.

Get On Track is een mobiele fitness waarmee we outdoor begeleide fitness groepslessen aanbieden aan zowel particulieren als bedrijven. Voor bedrijven streven we ernaar om door middel van sport en beweging het welzijn en de gezondheid van alle werknemers te verbeteren. Dankzij ons uniek concept kunnen ook bedrijven met beperkte ruimte genieten van energieke workouts, teambuilding activiteiten en fitnessinitiaties.”

Nils Dedroog 2

Een zoektocht naar particulieren

“De opstart van Get On Track verloopt goed. Ondanks dat we pas één maand bezig zijn, vinden bedrijven al snel hun weg naar ons. Voor particulieren daarentegen, blijkt de zoektocht nog gaande te zijn. Momenteel is onze grootste uitdaging dus het vergroten van onze zichtbaarheid en het verbeteren van onze communicatie naar die doelgroep toe.

Mijn volgende mijlpaal? Deze zomer wil ik op volle toeren draaien! Ik kijk echt enorm hard uit naar de zomer. Ik heb namelijk het geluk om een prachtige locatie aan de Waagnatie in Antwerpen te hebben voor onze groepslessen. Hier bevinden zich ook enkele zomerbars en ik kijk ernaar uit om dit te combineren met onze workouts. Naast mijn passie voor verschillende sporten zoals voetbal en padel, geniet ik er namelijk ook van om op terrasjes te zitten en elke zonnestraal ten volle te benutten.”

Nils Dedroog 3

Veel testen en vroeg starten

“Als ik tips zou geven aan starters, zouden dit de volgende zijn: 

  1. Omring jezelf met andere startende ondernemers. Die zullen jouw reis sowieso begrijpen. 
  2. Test uit. De grootste fout die ik tot nu toe maakte, is mijn bedrijf voor 100% optimaliseren zonder te testen op 50%. 
  3. Start vroeg. Als student kan je bij je hogeschool namelijk terecht met al je vragen en bedenkingen. Later heb je deze mogelijkheid niet meer en zal je dit allemaal zelf moeten doen!
  4. Gebruik Dexxter als boekhoudtool. Dit is mijn eerste jaar dat ik Dexxter gebruik, maar ik ben er zeer tevreden over! De tool biedt goede instructies en video’s, zodat je je btw-aangifte en dergelijke volledig zelf kan doen. Ook is het heel eenvoudig te koppelen aan je boekhoudkantoor.”

Artikel delen

Story delen

Nils Dedroog
personal trainer

Klant van Dexxter sinds:

01/05/2023
🌐 https://getontrack.be/

Ook zelf boekhouden met Dexxter?

Alles wat je nodig hebt om als eenmanszaak je boekhouding zelf te doen binnen handbereik. Geen boekhouder nodig dus, maar het kan ook met boekhouder.

Pijl 1 - geel