Community 🤼

Foutmelding klantenlisting

PDV

Hoi,

Wanneer ik mijn klantenlisting wil uploaden met het HTML-bestand, krijg ik de foutmelding “Het indienen van de klantenlijst voor het huidige jaar kan enkel na het doorhalen van het BTW nummer”. Ik vind niet meteen waar ik dat kan aanpassen. Hoe kan ik dit oplossen?

Groetjes

 • Hallo,

  Giel van het Dexxter-team hier.

  Ik zie dat niemand op je vraag terugkomt, dus ik pik hem even op 🙂 Die foutmelding krijg je vermoedelijk omdat je de klantenlisting aan het indienen bent van boekjaar 2022.

  De klantenlisting die je moet indienen voor 30/03/2022 is die van 2021. Dus even teruggaan naar het boekjaar 2021 (rechtsboven), dan naar klantenlisting gaan en het is die klantenlisting die je dan moet uploaden.

 • hallo

  Ik wil mijn beknopte klantenlisting doorsturen. Ik heb één klant met 1 factuur boven de 250 euro. Deze staat in mijn lijst en kan ik uploaden.

  Een andere klant kreeg 3 facturen waarvan de enkele bedragen < 250 euro maar de totaalsom > 250 euro. Deze staan echter niet in de lijst. Moet ik nu een fictieve factuur maken voor mezelf voor de totaalsom zodanig ik die kan uploaden?

 • Hallo

  Als ik naar mijn klantenlisten ga terwijl ik in boekjaar 2023 zit. Klik op data ophalen krijg ik een listing van 2022 ipv 2023.

  Hoe los ik dit op?

  Mvg

 • @RD, je moet naar het boekjaar 2024 gaan. Je dient altijd de klantenlisting in van het jaar ervoor.
  Groetjes,
  Louise
  Tice Nits
  www.ticenits.be

Delen

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

⚠️ deze antwoorden zijn niet altijd geverifieerd.

Stel je vraag in de community

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

Pijl 1 - geel

Helaas! Onze community is momenteel enkel toegankelijk voor mensen die een proefperiode op Dexxter starten