Community 🤼

Cash geld inbrengen

MG

Hey allemaal, ik stond vorig weekend op een marktje met mijn producten. De meeste betaalden met cash. Hoe breng ik dit in bij mijn inkomsten? Alvast bedankt en een fijn weekend!

  • Hello! Goh, dat maakt geen verschil hoor. Je moet dat artikel in het leercentrum eens lezen: Een professionele aankoop betaald met je privébankrekening?

    Die redenering voor je aankopen, moet je dan doortrekken voor je inkomsten. Hoe iets is betaald, maakt helemaal niet uit. Cash, overschrijving, … speelt totaal geen rol. Gezien je aan die mensen geen verkoopfactuur hebt gemaakt, mag je dan dagontvangsten gebruiken.

    Ik gebruik ook zelf dagontvangsten, kijk zeker eerst eens in het leercentrum voor wat info, maar moest je vastlope laat dan maar iets weten hier 🙂

  • Klopt, wat het geld doet maakt weinig uit in een eenmanszaak. Gewoon die documenten (inkosmten, uitgaven) in je boekhouding stoppen & das al. Cash of wat dan ook, maakt niet uit.

  • Even aanvulling op de vraag. Als je cash ontvangt. Moet je dat dan op de bedrijfsrekening storten. Of kan je ook van je privé rekening een overschrijving doen naar bedrijfsrekening?

Delen

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

⚠️ deze antwoorden zijn niet altijd geverifieerd.

Stel je vraag in de community

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

Pijl 1 - geel

Helaas! Onze community is momenteel enkel toegankelijk voor mensen die een proefperiode op Dexxter starten