Boekhouding in Alveringem

voor zelfstandige in bijberoep

Boekhoudprogramma Dexxter voor zelfstandige in bijberoep inĀ Alveringem

Als zelfstandige in bijberoep is het belangrijk dat je boekhouding in orde is op een overzichtelijke en betaalbare manier.

Boekhouders rekenen echter steedsĀ hogere tarievenĀ voor een zelfstandige in bijberoep. Het kan oplopen tot meer dan ā‚¬1500 excl. btw per jaar.

Bovendien zijnĀ boekhouders in en rondĀ AlveringemĀ overbevraagdĀ en vinden ze amper nog geschikte medewerkers.Ā Dat resulteert dan vaak in het weigeren van bijberoepers als klant. Het wordt dusĀ moeilijker en moeilijker om nog een boekhoudkantoor te vinden.

Ā Doe daarom zelf je boekhouding met Dexxter

  1. Eenvoudig en begrijpbaar zelf boekhouden, zonder al het vakjargon.
  2. Een fiscale tijdlijn zodat je zeker niets vergeet.
  3. Volledig boekhoudkundig in orde zonder dat het veel extra werk kost.
  4. Leercentrum & community om je te ondersteunen.
  5. Slechts ā‚¬180 (excl.btw) voor een jaarabonnement.
Ā 

Dexxter isĀ eenĀ gebruiksvriendelijkĀ enĀ goedkoop boekhoudprogrammaĀ waarmee jij als zelfstandige in bijberoep perfect je boekhouding helemaal zelf in handen kan nemen.

Je kan in Dexxter professionele offertes & verkoopfacturen maken en versturen, aankoopfacturen inboeken, btw-aangiftes genereren, je klantenlisting indienen,Ā je personenbelasting voorbereiden etc. Geen paniek, Dexxter laat je op tijd weten wat er moet gebeuren.

Heb je net enkele begrippen gelezen die je weinig tot niets zeggen? Geen zorgen, we hebbenĀ artikels, video’s & cursussen klaarstaan in ons leercentrum om je wegwijs te maken in de wereld van het boekhouden! Onderaan deze pagina vind je alvast een demo.

Wist je dat ook Unizo sterk gelooft in Dexxter als dĆ© oplossing voor een zelfstandige in bijberoep? We zijn er zelfsĀ Antwerpse beloftevolle KMO van het jaar 2022Ā voor geworden.

Ā 

Neem zelf je administratie in handen

Toch nog vragen? Laat je dan adviseren door je medestudenten in de Dexxter-community!

Londerzeel bijberoep