Community 🤼

Daginkomsten

SJ

Beste allen, ik verkoop mijn creaties oa via Voedselteams. Dat is een online platform waar leden van Voedselteams (= gezinnen) wekelijks bestellingen kunnen plaatsen, maar ik bied mijn producten slechts 1x per maand aan. Mensen kunnen mijn creaties telkens tot de tweede dinsdag van de maand bestellen, ik lever elke tweede vrijdag van de maand. Ik heb voor het eerst geleverd op 11/03, dus mensen konden tot 8/3 bestellen. Ik wilde het totaalbedrag van alle bestellingen ingeven bij de daginkomsten van 8/3, maar het bedrag is hoger dan €250. Nu is mijn vraag hoe ik dit best ingeef. Dien ik alle cliënten apart in te geven? Kan ik Voedselteam als mijn cliënt zien en het bedrag dan in 3 delen? Geef ik de bedragen in per product?

Dank jullie wel voor helpende feedback!

warme groet

Sam

  • Hoi Sam,

    Leuk concept! Ik zou Voeselteam dan als één client zien? Maar ik denk dat je eerlijke gezegd wel goed gaat zitten als je gewoon wat onderverdeling maakt in de producten die je gaat aanbieden. Gaat het uiteindelijk er niet om dat bij fiscale controle een controleur kan zien: dat heb jij +- verkocht en dat was de prijs dat je daarvoor hebt gerekend? Zodat die iets of wat kan nadenken of dat dat een normale prijs is (dus niets in het zwart gedaan)? Ook in functie met je aankopen van handelsgoederen, moest je die eventueel hebben gedaan.

    Al denk ik eerlijk gezegd niet dat ze (= fiscus) daar zo op gaan doorgaan bij kleine garnalen (enfin, ik spreek voor mezelf :p)

  • Dankjewel SD!

Delen

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

⚠️ deze antwoorden zijn niet altijd geverifieerd.

Stel je vraag in de community

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

Pijl 1 - geel

Helaas! Onze community is momenteel enkel toegankelijk voor mensen die een proefperiode op Dexxter starten