Stories  🎙️

Door mijn zeer brede kennis kan ik een heel doelgerichte aanpak bieden die ook op langere termijn blijft werken

“Ik startte mijn onderneming in 2020 in bijberoep. Ik had ervaren hoe verschillende soorten therapieën er niet in slagen mensen voldoende te helpen, dus zocht ik verder. Na mijn opleiding van vier jaar tot gezondheidsbegeleider en diverse andere opleidingen, werd het mijn doel om zo veel mogelijk mensen te helpen waar nodig, zowel op fysiek, emotioneel als mentaal vlak.”

Verschillende methodes

“Dit doe ik aan de hand van verschillende methodes, waaronder voedingsadvies, detox, voetreflexologie, (diepte)massage, relaxatietherapie, life coaching en advies rond bachbloesems, kruiden en supplementen. Ik heb dus een heel holistische aanpak en net dát maakt het verschil. Je vindt veel coaches die hier delen van aanbieden, maar door mijn zeer brede kennis kan ik een heel doelgerichte aanpak bieden die ook op langere termijn blijft werken.”

Leen Boxstaens 2

Ondernemen met vallen en opstaan

“Als je niet uit een “ondernemersnest” komt, is ondernemen niet zonder vallen en opstaan. Ik ben dus al wel een paar keer gevallen, maar gelukkig telkens ook weer opgestaan!

Een van de fouten die ik maakte als zelfstandige in bijberoep was een veel te dure boekhouder aannemen. Na bijna drie jaar is dit pas veranderd! Ik heb dus veel te veel geld uitgegeven ‘voor niets’. Nu gebruik ik Dexxter, wat een veel betere oplossing is voor mij. Niet alleen vanwege de kostprijs, maar ook vanwege de duidelijkheid, het feit dat je alles zelf goed kan opvolgen, de snelle en goede hulp die je krijgt als je een vraag hebt…

Als ik één tip kan meegeven is het wel de volgende: informeer je zeer goed bij meer dan één bron. En verder; werken aan je bedrijf is minstens zo belangrijk als werken in jouw bedrijf.”

Artikel delen

Story delen

Leen Boxstaens
gezondheidscoach

Klant van Dexxter sinds:

01/10/2022
🌐 https://www.livelaughleen.be/

Ook zelf boekhouden met Dexxter?

Alles wat je nodig hebt om als eenmanszaak je boekhouding zelf te doen binnen handbereik. Geen boekhouder nodig dus, maar het kan ook met boekhouder.

Pijl 1 - geel