Een abonnement op het boekhoudprogramma Dexxter

Boekhoudprogramma Dexxter. Boekhouding zelf in handen nemen.
Inhoudstabel

Wat is de prijs van een abonnement? 

Een maandelijks abonnement op het boekhoudprogramma Dexxter kost 20 euro (excl.btw) per maand. Opgelet, want een maandabonnement kan je (voorlopig) enkel betalen via een creditcard, zoals bv. VISA en Mastercard. Hier zijn geen voorwaarden aan gekoppeld, je kan een maandabonnement altijd stopzetten.

Een jaarabonnement kost 180 euro (excl.btw), dat levert je dus een mooie besparing op jaarbasis op ten opzichte van het maandabonnement. Als je deze formule zou omrekenen naar een maandbedrag, kom je op 15 euro (excl.btw) per maand. 

Een jaarabonnement is jaarlijks te betalen voor de aanvang van je abonnement, waarna je 365 dagen gebruik kan maken van Dexxter.

Wat gebeurt er als ik mijn abonnement niet (tijdig) verleng?

Dan val je terug op een module waarbij je enkel de optie hebt om je abonnement te verlengen. Je kan op dit moment je documenten niet meer rechtstreeks zien in Dexxter. Geen zorgen, alles blijft achterliggend bewaard zoals jij het initieel hebt opgeslagen!

Je kan ook via de blauwe knop ‘gebruikersdata’ een export doen van al je gegevens, inclusief de documenten zelf. Dan krijg je van ons een CSV-bestand aangeboden, waarin je telkens de link kan terugvinden naar al je opgeslagen documenten.

Zoals gezegd, uiteraard blijven je documenten achterliggend ook bewaard in Dexxter. Van zodra je opnieuw een abonnement neemt, heb je terug rechtstreeks toegang tot al je documenten & gegevens in Dexxter. Je ziet dus opnieuw alles staan in Dexxter, net zoals je de gegevens origineel hebt ingegeven. Zo bewaren we je gegevens voor 7 jaar. 

Zo kan je er bijvoorbeeld perfect voor kiezen om je gegevens gewoon in Dexxter te laten staan, moest je stoppen als ondernemer. Krijg je enkele jaren later toch fiscale controle, dan hoef je je geen zorgen te maken. Op dat moment kan je perfect je abonnement op ons boekhoudprogramma opnieuw verlengen, bijvoorbeeld voor één maand. Genoeg tijd om die fiscale controle af te ronden.

Als we het hebben over bewaren van gegevens, geldt exact hetzelfde wanneer je van de gratis proefperiode overgaat naar een betalend abonnement. Het kan perfect zijn dat je na de 30 dagen gratis proefperiode even vergeet om tijdig te verlengen.

Geen zorgen in dat geval, je boekhouding blijft achterliggend exact bewaard zoals je die hebt ingegeven in Dexxter. Van zodra je een betalende versie neemt, zie je opnieuw alle gegevens staan zoals je die initieel hebt ingevoerd.

Je Dexxter-abonnement verlengen

In deze korte video kan je terugvinden hoe je je abonnement kan verlengen.

Er zijn twee betaalmethodes mogelijk, ofwel betaal je per kredietkaart ofwel betaal je per bancontact. Opgelet, maandabonnementen kunnen enkel en alleen per kredietkaart betalen, jaarabonnementen kunnen per kredietkaart of bancontact betalen.

Krijg ik een factuur van Dexxter voor mijn boekhouding?

Uiteraard, die krijg je van ons automatisch per mail doorgestuurd na betaling. Kijk zeker ook even in je spam-folder, we merken dat dit mailtje wel eens automatisch in de spam-folder durft te belanden.

Even gemakkelijk kan je de factuur ook in je Dexxter-account zelf terugvinden. Gewoon even klikken op ‘Instellingen’, kan je terugvinden in het linker zijmenu. Daarna doorklikken op ‘Abonnement’ en vervolgens krijg je al onze facturen te zien. 

Uiteraard mag je deze factuur voor 100% inbrengen in je kosten en kan je als btw-plichtige ondernemer de btw op recupereren.

Wat zit er allemaal in een Dexxter-abonnement?

Véél, heel véél, maar let op, we richten ons specifiek op de eenmanszaak! Alle informatie die je kan terugvinden in ons leercentrum is 100% van toepassing op enkel en alleen de eenmanszaak. Wil je graag weten waarom dat is? Ontdek het in dit blogartikel.

Heb je bijvoorbeeld onze Dexxter-community al ontdekt? Dat is een community in ons boekhoudprogramma waarin heel wat ondernemers tal van vragen stellen over ondernemen, het inbrengen van kosten, het opmaken van verkoopfacturen …

Daarnaast heb je ook het Dexxter-leercentrum in onze applicatie, daarin kan je tal van artikels en video’s terugvinden. Die gaan zowel over de theorie rond boekhouding als over het praktisch gebruik van onze applicatie.

Ook onze snelcursussen kan je trouwens terugvinden in dat leercentrum. Dat zijn cursussen om je als startende ondernemer onmiddellijk met een stevige, boekhoudkundige bagage te laten vertrekken.

Conclusie: maak gerust even een profiel aan via Dexxter en ontdek het allemaal zelf tijdens je 30 dagen gratis proefperiode.

Ben je helemaal overtuigd om je boekhouding zelf in handen te nemen, maar heb je nog geen ondernemingsnummer? Ontdek alles over het opstarten van een eenmanszaak via de website van Acerta, inclusief volledig digitale opstartflow.

Artikel delen

Artikel delen

Begrijpbaar en betaalbaar zélf boekhouden

Zelf boekhouden hoeft niet moeilijk te zijn. Op voorwaarde dat je alle tools aangereikt krijgt. Met Dexxter krijg je alles in 1 platform.

Hét boekhoudplatform voor Belgische eenmanszaken

Alles wat je nodig hebt om als eenmanszaak je boekhouding zelf te doen binnen handbereik. Geen boekhouder nodig dus, maar het kan ook met boekhouder.

Pijl 1 - geel