Waarom boekhoudprogramma Dexxter er alleen is voor eenmanszaken…

Waarom boekhoudprogramma Dexxter er alleen is voor eenmanszaken
Inhoudstabel

Als zelfstandige kan je onder verschillende ondernemingsvormen ondernemen, waarbij ook je boekhouding een andere vorm heeft.

De twee voornaamste ondernemingsvormen, de eenmanszaak en de vennootschap, liggen juridisch en boekhoudkundig ver uit elkaar. Meer info over de verschillende ondernemingsvormen vind je hier.

Boekhoudprogramma Dexxter

Dexxter richt zich 100% op eenmanszaken. Die hebben een enkelvoudige boekhouding die volledig geautomatiseerd kan worden. ?

Ook kleine vennootschappen, vzw’s en verenigingen vallen onder de voorwaarden van een enkelvoudige boekhouding, maar het verschil met een eenmanszaak blijft groot

Daarom kan niet verder met Dexxter als je de boekhouding wil doen van een (kleine) vennootschap of VZW.

Boekhouding van een eenmanszaak

Door die doorgedreven focus op eenmanszaken, kan Dexxter heel wat gerichte content en tools voorzien waarvan je 100% zeker kan zijn dat die klopt voor jouw eenmanszaak.

Heb je nog vragen?

Perfect normaal hoor! Heb je onze snelcursussen al ontdekt? Deze zijn opgedeeld tussen btw-vrijgestelde ondernemers en btw-plichtige ondernemers, ideaal om je als ondernemer een vliegende start te hebben!

Neem zeker ook een kijkje in de Dexxter-community! Daar stellen heel wat ondernemers tal van vragen over ondernemen, het inbrengen van kosten, het opmaken van verkoopfacturen …

Tips template 30

Wil je graag onze community ontdekken?

Maak dan een profiel aan via Dexxter en ontdek het tijdens je 30 dagen gratis proefperiode.

Artikel delen

Artikel delen

Begrijpbaar en betaalbaar zélf boekhouden

Zelf boekhouden hoeft niet moeilijk te zijn. Op voorwaarde dat je alle tools aangereikt krijgt. Met Dexxter krijg je alles in 1 platform.

Hét boekhoudplatform voor Belgische eenmanszaken

Alles wat je nodig hebt om als eenmanszaak je boekhouding zelf te doen binnen handbereik. Geen boekhouder nodig dus, maar het kan ook met boekhouder.

Pijl 1 - geel