Community 🤼

vraag

SVDS

hallo allemaal

ik heb een vraag ik zelfs heb geen rijbewijs maar mijn man die brengt mij overal ook voor mijn producten ik heb voor de eerste keer de auto vol getankt hoe kan ik dit ingeven en de auto heeft mijn man al voor de zaak.

en dan nog een vraag ik heb mijzelfs nu ook is uitbetaald van mijn zaak maar de geld gaat eerst naar mijn advocaat en zo naar mij hoe kan ik dit door geven aan dexxter want dat moet ik toch kunnen ingeven welke stappen moet ik doen zodat alles klopt want ik zie nergen staan hoe ik mij kan uitebetalen of hoe ik het moet inbrengen van de naft dat ik betaald heb van mijn zaak rekening is niet duidelijk via dexxter zowel mijn loon als van het tanken ik heb gezien auto ingeven en auto op de zaak maar da heb ik ni ik heb gewoon mijn man zijn auto vol getankt omdat hij mij naar winkel brengt voor mijn aankopen voor mijn zaak

ik hoop toch op wat hulp nu ik dexxter zoveel heb betaald

 • Hallo,

  Gewoon je brandstof bonnetje ingeven in Dexxter. Af en toe eens tanken kan echt geen kwaad hoor! Zelfs al staat er geen auto geregisteerd op je zaak. Bijvoorbeeld door exact het geval dat jij nu hebt, je tankt eens vol.

  en dan nog een vraag ik heb mijzelfs nu ook is uitbetaald van mijn zaak maar de geld gaat eerst naar mijn advocaat en zo naar mij hoe kan ik dit door geven aan dexxter want dat moet ik toch kunnen ingeven welke stappen moet ik doen zodat alles klopt want ik zie nergen staan hoe ik mij kan uitebetalen of hoe ik het moet inbrengen van de naft dat ik betaald heb van mijn zaak rekening is niet duidelijk via dexxter zowel mijn loon als van het..

  Je moet naar het leercentrum gaan, dat hoedje rechts bovenaan. Daar kan je zoeken op “loon” en kan je een artikel terugvinden over loon bij een eenmanszaak (dat is dus niet nodig om je een loon uit te keren). Zoek ook even op cursus, super handige cursussen in het leercentrum!

  Je moet echt via dat leercentrum dingen opzoeken, artikels lezen daar, videos bekijken …

  ik hoop toch op wat hulp nu ik dexxter zoveel heb betaald

  Dit begrijp ik niet zo goed. Ik heb zelf 180 euro (ben btw plichtig en trek btw terug) betaald voor Dexxter, echt een prijsje. Je hebt niet alleen de tool zelf voor alles te doen, maar al die videos & artikels. Kennis is veel geld waard 🙂 Maar moet Dexxter ongetwijfeld ook veel tijd en geld hebben gekost om dat allemaal te schrijven en videos te maken.

 • goeie avond ik kan de brandstof van tankbeurt n i ingeven omdat ik geen auto heb alleen mijn man en ik krijg dit in niet in orde hiere

  ik heb geen rijbewijs alleen mijn man en zet ik dit krijg ik als melding in rood er staat geen auto in

Delen

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

⚠️ deze antwoorden zijn niet altijd geverifieerd.

Stel je vraag in de community

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

Pijl 1 - geel

Helaas! Onze community is momenteel enkel toegankelijk voor mensen die een proefperiode op Dexxter starten