Community 🤼

Mollie zonder eigen website

BR

Ik ben aan het proberen de mollie integratie in te schakelen, maar na creatie van m’n mollie account blijkt dat ze echt ab-so-luut een website nodig hebben waar ze je ‘gegevens kunnen controleren’. Aangezien het doelpubliek van Dexxter éénmanszaken zijn, die wellicht geen noodzaak hebben aan een eigen website, of gewoon geen moeite willen doen, lijkt me dat toch wel een beetje een dooddoener te zijn.

Ik ben intussen bezig met een ‘parkeersite’ pagina te voorzien voor m’n eigen domein (want dat heb ik gelukkig al wel heel lang) waar ik dan de nodige ‘informatie’ kan opzetten zodat Mollie content wordt, maar het is wel een heel gedoe voor iets waar ze toch beter gewoon je BTW nr valideren, niet?

Of heeft iemand anders een betere/andere oplossing? Kan Mollie geen btw query doen, zoals Dexxter (heel cool) doet als je een klant aanmaakt en daar een btw-nr invult. Enfin, het leek me echt een toegevoegde waarde te zijn, maar het zou dan beter ook aangeduid worden in Dexxter dat je echt eerst een website moet hebben, anders is het blijkbaar onmogelijk.

 • Ik heb hetzelfde probleem. Veel gedoe om dan te horen dat je ze je weigeren omdat je geen website hebt. Vreemde manier om te bekijken of iemand ‘betrouwbaar’is…..

 • Ik heb Mollie gecontacteerd en gezegd dat het voor de integratie van een factuur was, ze hebben zo Dexxter.be goedgekeurd als website.

 • Vreemd, bij mij bleven ze dat weigeren. Ik heb hen net hetzelfde meegedeeld, hun argumentent bleef, geen website, niet betrouwbaar. Als ik bijkomende vragen stelde waarom, kreeg ik een lijst van mogelijkheden waaruit ik mocht kiezen. Buiten het ontbreken van een eigen website, was er geen toepasbaar op mij. Erg onprofessionele manier van handelen.

 • 1 week verder, dat ding blijft op ‘we zijn bezig’ staan. Ik heb op de parkeersite pagina wel mijn naam, btwnr en email adres toegevoegd, maar ik weet niet hoe ik het systeem kan ertoe brengen om de check opnieuw uit te voeren. Ik zal eens proberen ze te bereiken via telefoon. Toch wel bedankt voor de suggestie van dexxter.be te gebruiken, alsook de vermelding dat het voor integratie van een factuur is. Wat ook idd helemaal de bedoeling is.

 • Succes! Mij is het na een maand heen en weer mailen niet gelukt. Laat hier eens weten of het gelukt is? Dan geef ik ze misschien een 2e kans ;-).

 • Ik heb contact moeten opnemen om het manueel goedgekeurd te krijgen.

  Een andere optie is om een domeinnaam te kopen (rond €6 per jaar) en daarop heel simpel alle info weer te geven zonder voor uitgebreide hosting van een volledige site te betalen.

 • Jama, dat doe ik al, met een ‘parking site’=1 pagina (overigens: 6€/j is erg goedkoop en daarvoor heb je nog geen hosting, dat is alleen maar de domeinnaam of je moet bij een registrar zijn die parking pagina’s mee aanbiedt zonder meerprijs).

  En dan nog blijft dat bij Mollie op ‘we zijn ermee bezig’ staan. Ma bon, ik zal een contact opnemen en zien hoever ik geraak.

 • Mijn provider biedt inderdaad 10MB ruimte aan bij het domein zonder een extra hosting, ideaal voor een paar letters en cijfers.

  Laat weten of het gelukt is, ik hoop met je mee!

 • Het blijft erg vreemd dat Molie een eigen website eist om als ondernemer betrouwbaar beschouwd te worden. Als je een beetje up-to-date bent, weet dat het niet zo is. Internet staat bol van onbetrouwbare bedrijfjes. Er bestaan betere manieren om te controleren of iemand o.a. kruispuntbank, registratie,etc. Dat ze hun eigen wetten stellen stoot me als ondernemer tegen de borst.

Delen

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

⚠️ deze antwoorden zijn niet altijd geverifieerd.

Stel je vraag in de community

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

Pijl 1 - geel

Helaas! Onze community is momenteel enkel toegankelijk voor mensen die een proefperiode op Dexxter starten