Community 🤼

Inkomsten affiliate marketing en advertenties

DL

Hey!

Ik heb een website waar ik inkomsten ontvang van affiliate partnerprogramma’s zoals van bol.com en ook door middel van display ads (via ezoic).

Nu vroeg ik me af waar ik deze inkomsten moet plaatsen in dexxter, is dit gewoon bij verkoopfacturen? Ik weet het niet zo goed omdat ik eigenlijk niet echt iets verkoop.

Alvast heel erg bedankt!

 • Je kunt dit zowel via dagontvangsten doen als via verkoopsfacturen. Ook een service aanbieden (aka het linken naar producten) is een “verkoop”. Alles wat je verdient is een verkoop.

  Groetjes

  Louise

  www.ticenits.be

 • Heel erg bedankt, die dagontvangsten heb ik momenteel gebruikt en gaat vlot. Echter vraag ik me wel af of dit 100% in orde is? Kan ik dit als dagontvangsten ingeven als ik inkomsten ontvang van affiliate-netwerken zoals bijvoorbeeld bol.com? Het moet dus niet per se particulieren zijn?

 • Als de koper (= bol.com) geen factuur vraagt dan zou het in orde moeten zijn. https://dexxter.be/wat-is-een-dagontvangstenboek/

 • Oke bedankt. Maar Bol.com geeft wel zelf een factuur aan mij wanneer ze mij uitbetalen.

 • Als je een factuur krijgt, dan zou ik deze verwerken. Je mag perfect dagontvangsten en facturen combineren. Enkel opletten dat je ze niet beide doet voor dezelfde inkomst, anders heb je meer inkomsten dan in de realiteit en betaal je meer belastingen 😉
  Groetjes,
  Louise

  www.ticenits.be

Delen

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

⚠️ deze antwoorden zijn niet altijd geverifieerd.

Stel je vraag in de community

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

Pijl 1 - geel

Helaas! Onze community is momenteel enkel toegankelijk voor mensen die een proefperiode op Dexxter starten