Community 🤼

IC listing

MP

Hallo, ik zie dat ik een belangrijke listing niet tijdig in orde heb gebracht = de IC listing. Vervaldag was 20/01/2022. Dit stond echter begin januari niet in de kalender, zoals de BTW aangifte en klantenlisting; Die heb ik meteen begin januari in orde gebracht. Kan het zijn dat deze IC listing pas later in de agenda is toegevoegd? Vind het zeer vreemd dat ik dit niet heb opgemerkt. Hoe kan ik dit nog in orde brengen?

Dank voor uw dringend advies.

Mvg,

Murielle

 • Hallo Murielle,

  Giel van het Dexxter-team hier!

  We hebben er een video over opgenomen, die kan je terugvinden in het leercentrum (dat hoedje rechtsboven). Even zoeken op “IC-listing” en je kan hem terugvinden.

  De IC-listing zal inderdaad altijd terugkomen op je tijdlijn, om mensen er bewust van te maken dat zoiets bestaat. Zowel voor de btw-plichtige als de btw-vrijgestelde. Maar in de meeste gevallen is de IC-listing gewoon leeg (zoals in jouw geval) en moet je gewoon even klikken op “genereer je ic-listing.

  Maar kijk zeker even het videotje, dan ben je direct mee 🙂

 • Hey Giel,

  Kan het zijn dat de deadlines voor de indiening van de IC-listing van Q2 en Q3 2022 verdwenen zijn uit de tijdslijn van Dexxter? Ik zie enkel de deadline van Q4 2021 en Q1 2022 staan…

  Dankje om dit na te kijken!

Delen

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

⚠️ deze antwoorden zijn niet altijd geverifieerd.

Stel je vraag in de community

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

Pijl 1 - geel

Helaas! Onze community is momenteel enkel toegankelijk voor mensen die een proefperiode op Dexxter starten