Community 🤼

Eén factuur, verschillende afschrijvingen?

CN

Hallo daar! Ik heb een factuur met verschillende items op die ik al dan niet wil afschrijven en ook over een verschillende termijn. Hoe pak ik dit het beste aan? Meerdere keren dezelfde factuur uploaden en telkens het bedrag van het gewenste item invullen in puntje 3, en vervolgens kiezen voor investering? Alvast bedankt!

Ik ben nog enkele maanden student-zelfstandige en gebruikte voordien m’n eigen Google Sheets. Ik moet zeggen dat Dexxter een hele vooruitgang is en bovendien zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, good job 🙂

  • Hallo!

    Bedankt voor je vraag, daar kunnen we altijd van leren. (En uiteraard ook bedankt voor de leuke feedback! :))

    Zoals jij het omschrijft, zal (voorlopig) inderdaad de beste manier zijn: het factuur dus meerdere keren ingeven én telkens maar één item invullen zodat je verschillende afschrijvingen en termijnen kan toevoegen.

    Het is door zo’n feedback dat we ontdekken wat onze gebruikers willen, dus blijf zeker je vragen stellen! Ik neem je puntje op in ons to-do lijstje en bekijk met het team hoe we dit gebruiksvriendelijker/makkelijker kunnen maken voor meerdere items op één factuur.

Delen

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

⚠️ deze antwoorden zijn niet altijd geverifieerd.

Stel je vraag in de community

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

Pijl 1 - geel

Helaas! Onze community is momenteel enkel toegankelijk voor mensen die een proefperiode op Dexxter starten