Community 🤼

Codes boekhouding

MV

Beste,

Wanneer ik bij personenbelasting / aangifte de codes wil opvragen krijg ik de melding ‘Je hebt vorig jaar je boekhouding niet in Dexxter gedaan.’ Verder staat er ‘Op basis van de startdatum van je onderneming 01-01-2019 moet je extra codes in je personenbelasting vermelden die specifiek betrekking hebben op je zelfstandige activiteit. Maar je hebt je boekhouding voor 2020 niet in Dexxter gedaan.’

Dit begrijp ik niet. Ik ben met Dexxter gestart in oktober 2021, maar ik heb wel het volledige jaar 2021 ingevoerd in Dexxter zodat ik een volledig jaar in mijn overzicht zou krijgen.

Ik begrijp niet waarom ik de melding krijg dat ik de boekhouding voor 2020 niet in Dexxter gedaan heb en waarom dit impact heeft op mijn boekhouding van 2021. Dit is toch niet van toepassing vermits 2020 vorig jaar (in 2021) ingediend is? Zie ik iets over het hoofd?

  • Maar zit jij dan wel in boekjaar 2022 (rechts bovenaan kan je dat zien)?

    Je moet in 2022 zitten en dan naar personenbelasting gaan -> aangifte. Het staat er daar ook bij over welk jaar het dan gaat. Dus ik denk dat dat je probleem zal oplossen?

  • DANKUWEL! Dat was het inderdaad, ik zat in 2021 te kijken. Opgelost! 🙂

Delen

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

⚠️ deze antwoorden zijn niet altijd geverifieerd.

Stel je vraag in de community

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

Pijl 1 - geel

Helaas! Onze community is momenteel enkel toegankelijk voor mensen die een proefperiode op Dexxter starten