Community 🤼

algemene voorwaarden verplicht?

SR

Hey,

Ik had de algemene voorwaarden op verkoopfacturen van het template wat ingekort omdat al die info (betalingsherinneringen, schadevergoedingen…) wat overbodig leek voor de klanten aan wie ik factureer.

Nu zag ik een mail van Dexxter dat de algemene voorwaarden moeten aangepast worden om helemaal volledig te zijn, dus betekent dat dan dat al die algemene voorwaarden ivm schadevergoeding verplicht zijn op elke factuur?

En kan ik ergens de volledige voorwaarden dan terugvinden dat ik die opnieuw in m’n template kan steken, want nu heb ik alleen m’n ingekorte versie en kan ik niet terug naar het template van Dexxter.

Bedankt

  • Hey,

    In de mail van Dexxter stond ook een link met meer informatie: https://dexxter.be/nieuwe-spelregels-voor-algemene-voorwaarden/

    Het komt erop neer dat het niet verplicht is ze te hebben of toe te passen, maar het lijkt me wel slim omdat je jezelf zo juridisch kan indekken. Je hoeft dan nog niet voor elk akkefietje een rechtszaak aan te spannen, maar het kan op z’n minst potentiële oplichters twee keer doen nadenken.

    Groetjes,
    Sarah

Delen

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

⚠️ deze antwoorden zijn niet altijd geverifieerd.

Stel je vraag in de community

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

Pijl 1 - geel

Helaas! Onze community is momenteel enkel toegankelijk voor mensen die een proefperiode op Dexxter starten