Community 🤼

Uitgave op een andere rekening

LS

Hoe kan je uitgaven goed in de boekhouding noteren wanneer je een uitgave van materiaal hebt gedaan nog voorgaand je je businessrekening hebt. Ik heb het materiaal dus aangekocht met mijn privérekening (andere bank dan mijn businessrekening), dit was om tijdig het materiaal te hebben voor mijn zaak maar mijn businessrekening kwam pas later. Het materiaal wordt ook enkel gebruikt in mijn zaak.

Doe ik dan gewoon een uitgave van mijn business naar mijn privé met het overeenkomend bedrag? en noteer ik het dan in de bijkomende beschrijving of hoe kan je dit het best oplossen?

  • Leercentrum even bekijken 😉

    Zoek eens op ‘bankrekening’, dan ga je terugvinden dat het niet veel uitmaakt. Ook de cursus in het leercentrum is wel een aanrader moet ik zeggen. Ik denk – maar nie meer 100% zeker – dat dat er ook in terugkomt.

    Het maakt dus eigenlijk niet uit bij een eenmanszaak. Je hebt uw documenten (verkoopfacturen, aankoopfacturen, ….) en daar gaat ge op verder. De banktransacties maken eigenlijk geen fluit uit, buiten voor u eigen overzicht.

Delen

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

⚠️ deze antwoorden zijn niet altijd geverifieerd.

Stel je vraag in de community

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

Pijl 1 - geel

Helaas! Onze community is momenteel enkel toegankelijk voor mensen die een proefperiode op Dexxter starten