Unizo en Dexxter bundelen de krachten

Inhoudstabel

Het aantal kleine ondernemers blijft stijgen, maar er studeren steeds minder boekhouders af. Om te voorkomen dat eenmanszaken zo in de kou komen te staan, werkt UNIZO voortaan samen met Dexxter, hét boekhoudplatform voor eenmanszaken.

Eenvoudig en betaalbaar zelf boekhouden

Eenmanszaak is de meest populaire ondernemingsvorm in België, zeker bij bijberoepers en student-zelfstandigen. Door het personeelstekort bij boekhoudkantoren dreigen deze ondernemers soms uit de boot te vallen. De vaak lage omzet en het onzekere voortbestaan van startende eenmanszaken, zorgen ervoor dat niet alle boekhoudkantoren deze doelgroep nog kunnen verder helpen. Deze samenwerking tussen UNIZO en Dexxter reikt deze groep van ondernemers een helpende hand.

“We zijn zeer tevreden met deze samenwerking met de meest beloftevolle KMO van het jaar in Antwerpen”, zegt Danny Van Assche van UNIZO

Zelf boekhouden, maar niet alleen ?

De ondernemers worden daarbij niet aan hun lot overgelaten, integendeel. Er is een uitgebreide support en leercentrum, zodat ook mensen zonder boekhoudkennis het kunnen gebruiken. 

Ook voor boekhouders interessant

Boekhouders kunnen gratis gebruik maken van Dexxter. Ze laten hun eenmanszaken meer zelf doen, maar kunnen wel over de schouder meekijken om advies te geven.

Andere kantoren kiezen er dan weer voor om nieuwe klanten door te verwijzen, Dexxter stuurt ze terug wanneer de starters doorgroeien.

25% korting voor Unizo-leden

Unizo en Dexxter sloten een partnership waardoor Unizo-leden slechts €135, i.p.v. €180, betalen om een heel jaar boekhoudkundig in orde te zijn. 

“Het is fijn dat ook Unizo de meerwaarde van Dexxter voor startende ondernemers inziet”, Stan De Pauw, co-founder Dexxter

Belfoftevolle KMO van het jaar

Dexxter en UNIZO kwamen met elkaar in contact nadat UNIZO Antwerpen Dexxter in 2022 had verkozen tot ‘Beloftevolle KMO van het jaar’. 

“Zo ontdekten we dat UNIZO een heel uitgebreide starterswerking heeft.

Hun ondernemerslijn, waar je kan bellen met al je ondernemersvragen, is echt fantastisch. Net als het Startersplatform, waarop binnenkort ook filmpjes met boekhoudtips door Dexxter zullen te zien zijn,” vertelt Stan De Pauw, co-founder van Dexxter.

https://dexxter.be/unizo
https://www.unizo.be/ledenvoordelen/dexxter

Artikel delen

Artikel delen

Begrijpbaar en betaalbaar zélf boekhouden

Zelf boekhouden hoeft niet moeilijk te zijn. Op voorwaarde dat je alle tools aangereikt krijgt. Met Dexxter krijg je alles in 1 platform.

Hét boekhoudplatform voor Belgische eenmanszaken

Alles wat je nodig hebt om als eenmanszaak je boekhouding zelf te doen binnen handbereik. Geen boekhouder nodig dus, maar het kan ook met boekhouder.

Pijl 1 - geel