Community 🤼

Welke onkosten op einde v.h. jaar maken jullie nog?

AO

Ik heb als student-zelfstandige niet zoveel uitgaven in mijn sector, waardoor hogere winst. Ik zie aan “overzicht personenbelasting” dat ik een paar duizenden euro’s zal moeten betalen.

Welke onkosten op einde van het jaar maken jullie nog? Ik dacht bijvoorbeeld aan marketing en sociale media onkosten aangezien deze toch 100% zijn.

 • Ik volg! Ben benieuwd of er respons op komt :à

 • Ik heb mijn sociale bijdragen via een spontane betaling dan toch maar bijbetaald. Mijn bijdragen tussentijds stonden wat laag… Dus die extra kost heb ik nog meegepikt.

  Voor het overige ga ik wat relatiegeschenken aankomen voor de mensen die op de bureau zitten bij mijn klant. Meer kan k ook niet direct verzinnen =) K wil ook geen zotte kosten maken, ze moeten tenslot nog altijd betaalt worden.

 • AO heb je geen verplaatsingen? Fiets, brommer, wagen? Natuurlijk moeilijk om voorbeelden te geven als we niet weten wat je doet!!

 • Heb je gelijk in @HZ, bedankt!

  @JD Verplaatsingen met de auto, daar hou ik nu rittenadministratie voor bij (benzine onkosten), maar moet dit nog eens bekijken met boekhouder.

  Voor de rest ben ik freelance model / eventmodel.

 • In de opleiding basisboekhouden zei de lesgever om je “winst ” te verlagen kun je een groepsverzekering aankopen. Hier waren dan nog een paar extra achterdeurtjes bij.
  Misschien is dit een oplossing.

Delen

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

⚠️ deze antwoorden zijn niet altijd geverifieerd.

Stel je vraag in de community

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

Pijl 1 - geel

Helaas! Onze community is momenteel enkel toegankelijk voor mensen die een proefperiode op Dexxter starten