Community 🤼

Uitgaven ordenen per kwartaal

YV

Beste

Kan ik de uitgaven per kwartaal ordenen ? En ook in het overzicht van de uitgaven kan ik de beschrijving van het product niet zien. dat is wel jammer want ik kan niet zien in de uitgaven over welk product het juist gaat. Ik heb soms verschillende aankopen van Amazon, maar moet eerst apenklikken om te zien over welk product het gaat.

Kan ik dit aanpassen?

 • Hallo,

  Bedankt voor de tip! Het ordenen op datum (en dus op kwartaal) is eigenlijk eentje dat we relatief eenvoudig kunnen toevoegen, we nemen hem op in ons to-dolijstje om ook te implementeren in Dexxter.

  Over de omschrijving van het product: die zou je wel kunnen invullen bij de “referentie”. Dat invoerveld kan je terugvinden tijdens het ingeven van een uitgaven in stap 2) basisinformatie.

  Die referentie tonen we nu bewust in het overzicht scherm van de uitgaven (tussen de kolom leverancier & de kolom datum). Omdat inderdaad de vraag al eens was gekomen dat het leuk zou zijn nog een persoonlijke notitie direct zichtbaar te hebben in het overzicht scherm van de uitgaven, dat kan je dus via het invoerveld “referentie”

  Bedankt voor de tips, zo kunnen we blijven verbeteren!

 • Beste

  ik ben overgestapt van Cashaca en daar was het overzicht van uitgave per kwartaal wel handig, hopelijk voeren jullie dit ook in

  Alvast bedankt

Delen

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

⚠️ deze antwoorden zijn niet altijd geverifieerd.

Stel je vraag in de community

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

Pijl 1 - geel

Helaas! Onze community is momenteel enkel toegankelijk voor mensen die een proefperiode op Dexxter starten