Community 🤼

Inbrengen Cambio – beroepsmatig percentage?

SM

Ik gebruik Cambio (deelauto’s) als mijn transportmiddel om naar mijn opdrachten te gaan. Hoeveel percent van deze kost kan ik effectief inbrengen als beroepsmatig percentage?

Het is moeilijk om de ‘auto’ in te geven in Dexxter, aangezien ik steeds met andere wagens rij en ook niet de data die gevraagd worden kan invullen/weten.

Dit maakt het dus moeilijk. Ik vraag me dus af of er een andere manier is om mijn transportkosten en/of Cambio kosten in te brengen?

  • Ik sta dus zeker ook open voor alternatieven!

  • Ik zit met hetzelfde probleem. Voordien bracht ik dit in als ‘huur personenwagen’, maar nu wordt er ook een nummerplaat gevraagd, wat moeilijk is aangezien er meerdere wagens op 1 factuur staan.

  • Hier ook hetzelfde probleem.

    Ik heb wel een business-abonnement. Ik geef telkens bij de omschrijving in voor welk gebruik het is, aangezien de auto voor ongeveer 80´% gebruikt wordt om naar de klanten te gaan. Ik dacht die kosten te kunnen ingeven (de aangeduide vervoer naar klanten) voor 100´%, te kunnen inbrengen. En voor het abonnement zelf had ik nog geen oplossing.

    Hebben jullie intussen een oplossing gevonden?

  • de abbonementskosten geef ik voor 100% in, de auto afhankelijk van de soort brandstof (elektrisch kan je 100% ingeven, de andere steeds maar 75%) en uiteraard enkel indien ik het voor mijn onderneming gebruik. Ik zet ook steeds in omschrijving ‘privé’ of dan waarvoor ik het specifiek heb gebruikt ifv mijn onderneming.

    Dus zo heb ik ook geen discussie met de fiscus.

Delen

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

⚠️ deze antwoorden zijn niet altijd geverifieerd.

Stel je vraag in de community

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

Pijl 1 - geel

Helaas! Onze community is momenteel enkel toegankelijk voor mensen die een proefperiode op Dexxter starten