Community 🤼

Eigen vervoerskosten inbrengen

MP

Hallo,

Ik houd een Excel file “ritten administratie” bij (tip boekhouder) waarin ik mijn kilometers (met de eigen wagen) & bijbehorende kost (€0,3707/km) noteer die betrekking hebben op mijn professionele activiteiten in bijberoep. Ik wil deze nu nog inbrengen als uitgaven/kost voor mijn boekjaar 2021. Hoe kan dat in Dexxter? Bij uitgaven moet ik namelijk steeds starten met het ingeven van de fakturerende partij.

Dank voor uw advies,

Murielle

 • Hoi Murielle,

  Ik heb het zelf ook al opgelost zo -> gewoon even een leeg documentje toevoegen en dat gebruiken om zo’n uitgave in te boeken. Of evengoed kan je je excel file als een pdf afdrukken en die pdf gebruiken om in te boeken, handig, want dan zitten de details al bij je boeking.

  Ik heb het ook al eens gevraagd aan Dexxter en ze lieten me weten altijd een document op te vragen, ter bescherming van gebruikers die er misschien niet altijd bij gaan stilstaan. Dat snap ik wel.. Voor forfaitaire kosten of je vervoerskosten als 37cent per kilometer zou je dan gewoon met een leeg documentje kunnen werken. Desnoods een excel inderdaad met de details al in, even als pdf afdrukken en uploaden als document.

 • Hoi,

  Bedankt voor deze informatie. Ik weet alleen nog niet wat ik in het veld “leveranciers” moet toevoegen?

  Alvast bedankt voor je advies;

 • Maakt niet zo héél veel uit, het zijn toch “forfaitaire kosten”. Als in: je gaat er geen ticketje voor aantonen, want anders had je dat ticketje wel gebruikt. Je mag dus gerust een leverancier aanmaken: forfaitaire kosten of bijvoorbeeld (zoals veel boekhouders doen) één leverancier met de naam: “diverse leveranciers”.

 • Erg bedankt, helemaal duidelijk nu 🙂

Delen

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

⚠️ deze antwoorden zijn niet altijd geverifieerd.

Stel je vraag in de community

Stel je vraag aan de Dexxter-community met meer dan 10.000+ eenmanszaken & geverifieerde Dexxter-experts.

Pijl 1 - geel

Helaas! Onze community is momenteel enkel toegankelijk voor mensen die een proefperiode op Dexxter starten