Boekhoudapp Dexxter is Antwerpse ‘Beloftevolle KMO van het jaar’

Dexxter en Unizo bundelen de krachten
Inhoudstabel

Woensdag 09 november reikte Unizo Antwerpen de prijzen ‘KMO van het jaar’ en ‘Beloftevolle KMO van het jaar’ uit.  In een goedgevulde zaal Plein Publiek kreeg boekhoudapplicatie Dexxter de trofee van ‘Beloftevolle KMO uit handen van Carl Van Dyck, directeur Unizo Antwerpen

Andere finalisten waren Comax, dat softwares voor efficiënte administratie maakt, en E-bis, verdeler van tweedehands elektrische leasefietsen. 
Het snelgroeiende en innoverende Fietsen De Geus mag zichzelf ‘KMO van het jaar’ noemen. Zij namen het in de finale op tegen bouwbedrijf Beneens en Talenco, dat industriële oplossingen op maat voorziet. 

Dexxter: “Anderhalf jaar geleden brachten we met een klein hartje een pakket op de markt waar eenmanszaken zelf op een begrijpbare en betaalbare manier hun boekhouding in kunnen doen. Het is super om te zien dat ook Unizo en de jury (bestaande uit KBC, Liantis, SBB, PMV, Arcas Law, The Ecological Entrepreneur, PFL Audio & Sound en Teker Group ) erkennen dat Dexxter een goede oplossing is in dit veranderend ondernemers- en boekhoudklimaat.”

Ter ere van deze award kregen we een journalist van GVA en MadeIn over de vloer.

Artikel delen

Artikel delen

Begrijpbaar en betaalbaar zélf boekhouden

Zelf boekhouden hoeft niet moeilijk te zijn. Op voorwaarde dat je alle tools aangereikt krijgt. Met Dexxter krijg je alles in 1 platform.

Hét boekhoudplatform voor Belgische eenmanszaken

Alles wat je nodig hebt om als eenmanszaak je boekhouding zelf te doen binnen handbereik. Geen boekhouder nodig dus, maar het kan ook met boekhouder.

Pijl 1 - geel