Dé online boekhouder voor zelfstandigen in bijberoep in Genk

Als zelfstandige in bijberoep is je omzet vaak onzeker en soms aan de lage kant. boekhouders hanteren daarentegen steeds vaker dezelfde tarieven voor zelfstandigen in hoofdberoep als voor zelfstandigen in bijberoep, waardoor die laatste groep een stevige boekhoudkost heeft ten opzichte van hun inkomsten.

Bovendien zijn de boekhouders in en rond Genk overbevraagd en vinden ze amper nog geschikte medewerkers. Dat resulteert dan vaak in het weigeren van zelfstandigen in bijberoep als klant.

Het wordt dus moeilijker en moeilijker voor een zelfstandige in bijberoep om in Genk nog een boekhoudkantoor te vinden.

Met Dexxter heb je het beste van de twee. Het is een zeer gebruiksvriendelijke applicatie die de boekhouding doet voor zelfstandigen in bijberoep. Jij als zelfstandige in bijberoep moet enkel je verkoopfacturen aanmaken in Dexxter en je aankoopfacturen uploaden. Je krijgt er je btw-aangifte, personenbelasting, en klantenlisting voor in de plaats. Dit alles kan perfect vanuit Genk via je pc of laptop, volledig in de cloud.

Dexxter gaat je bovendien tips & tricks geven op fiscaal vlak en mee kijken of je geen kosten bent vergeten in te brengen.

Ben je als zelfstandige in bijberoep bang dat je niet alles zal begrijpen? Dexxter is volledig gericht op alle zelfstandige in bijberoep met een eenmanszaak. Alle termen worden uitgelegd zodat jij als zelfstandige in bijberoep meer vat op je boekhouder krijgt.

Als je wil, kan je nog steeds samenwerken met een boekhouder in de buurt van Genk. Je boekhouder kan gratis toegang krijgen tot je dossiers en die kan bovendien een eigen gepersonaliseerde monitoringen instellen. Zo kan je boekhouder zelf bepalen wanneer die meldingen wil krijgen over jouw dossier en je bijgevolg moet contacteren om iets te bespreken. 

Dit kost jouw boekhouder veel minder tijd dan toen die vroeger alles manueel moest nakijken. Dankzij het gratis kijkaccount kan die zich volledig focussen op het geven van gericht advies om jou te helpen groeien!

Neem zelf je administratie in handen

Toch nog vragen? Geen boekhouder om mee te connecteren? Laat je dan adviseren door je medestudenten in de Dexxter-community!