Dé online accountant voor student-ondernemers in Horebeke

Als student-ondernemer is je omzet vaak onzeker en soms aan de lage kant. accountants hanteren daarentegen steeds vaker dezelfde tarieven voor zelfstandigen in hoofdberoep als voor student-ondernemers, waardoor die laatste groep een stevige boekhoudkost heeft ten opzichte van hun inkomsten.

Bovendien zijn de accountants in en rond Horebeke overbevraagd en vinden ze amper nog geschikte medewerkers. Dat resulteert dan vaak in het weigeren van student-ondernemers als klant.

Het wordt dus moeilijker en moeilijker voor een student-ondernemer om in Horebeke nog een boekhoudkantoor te vinden.

Met Dexxter heb je het beste van de twee. Het is een zeer gebruiksvriendelijke applicatie die de boekhouding doet voor student-ondernemers. Jij als student-ondernemer moet enkel je verkoopfacturen aanmaken in Dexxter en je aankoopfacturen uploaden. Je krijgt er je btw-aangifte, personenbelasting, en klantenlisting voor in de plaats. Dit alles kan perfect vanuit Horebeke via je pc of laptop, volledig in de cloud.

Dexxter gaat je bovendien tips & tricks geven op fiscaal vlak en mee kijken of je geen kosten bent vergeten in te brengen.

Ben je als student-ondernemer bang dat je niet alles zal begrijpen? Dexxter is volledig gericht op alle student-ondernemer met een eenmanszaak. Alle termen worden uitgelegd zodat jij als student-ondernemer meer vat op je accountant krijgt.

Als je wil, kan je nog steeds samenwerken met een accountant in de buurt van Horebeke. Je accountant kan gratis toegang krijgen tot je dossiers en die kan bovendien een eigen gepersonaliseerde monitoringen instellen. Zo kan je accountant zelf bepalen wanneer die meldingen wil krijgen over jouw dossier en je bijgevolg moet contacteren om iets te bespreken. 

Dit kost jouw accountant veel minder tijd dan toen die vroeger alles manueel moest nakijken. Dankzij het gratis kijkaccount kan die zich volledig focussen op het geven van gericht advies om jou te helpen groeien!

Neem zelf je administratie in handen

Toch nog vragen? Geen accountant om mee te connecteren? Laat je dan adviseren door je medestudenten in de Dexxter-community!