B. Groepsfoto LR

DUIZEND X DEXXTER

Dexxter, boekhoudtool voor kleine ondernemers, is sinds vorige zomer op de markt en heeft inmiddels de kaap van de eerste 1000 proefaccounts bereikt

Ex-student-ondernemers Stan De Pauw en Robbe Claessens merkten dat studenten maar moeilijk een boekhouder vonden die hen kan en wil helpen én die betaalbaar is. Ex-boekhouder Giel Thomas stelde hetzelfde vast in zijn voormalig boekhoudkantoor: meer en meer kleine ondernemers met een eenmanszaak, maar te weinig boekhoudpersoneel en vaak ook een te lage omzet om de boekhoudkosten te kunnen betalen. 

Het drietal startte daarom met Dexxter. In deze webapplicatie zijn eenmanszaken een heel jaar boekhoudkundig in orde voor €15/maand. Inmiddels maakten meer dan 1000 ondernemers een account en 50% van hen schakelt ook over naar een betalend abonnement. Ondernemers kunnen Dexxter een maand gratis testen en er zijn wekelijks gratis webinars met meer info. Ook heel wat boekhouders tonen interesse, die voortaan toch kleine klanten kunnen verder helpen via Dexxter.

“In het begin was het wat zoeken om de juiste mensen te bereiken”, vertelt co-founder Stan,” maar de laatste tijd hebben we het gevoel echt vertrokken te zijn. April was een absolute topmaand met 200 nieuwe gebruikers.”

Het drietal vierde deze mijlpaal gepast met een fles champagne, maar mag deze ook in de boekhouding? Het antwoord vind je op hun blog, net als heel wat andere boekhoudkundige tips & tricks!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
E-mail

Neem zelf je administratie in handen.

Je kan nog steeds kiezen voor een boekhouder. Dankzij het gratis kijkaccount kan die zich volledig focussen op het geven gericht advies om jou te helpen groeien!

Relaxe ondernemer
Dexxter logo

Dé rechterhand voor bijberoepers en student-ondernemers

Nieuwsbrief

Door op 'inschrijven' te klikken ga je akkoord met het Privacybeleid.

© 2022 Dexxter. Alle rechten voorbehouden.
Let’s App, met handelsnaam Dexxter, is een leverancier van software.
Let’s App is geen accountantskantoor en verleent geen diensten waarvoor een erkenning bij het ITAA vereist is.

Wist je dat ook jij kan investeren in de toekomstplannen van Dexxter? Ontdek er hier meer over!